Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C23.1°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες
17 °C
14.1°C19.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
5 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C23.8°C
2 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.0°C15.9°C
0 BF 72%
Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός

Επίδειξη δύναμης έκανε ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός την Κυριακή το βράδυ στην Ξάνθη, επικρατώντας με 2-0 της "ακριτικής" ομάδας, που γνώρισε έπειτα από 11 αγώνες την ήττα σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ για πολλούς λόγους.

Οι "ερυθρόλευκοι", έπειτα από πολύ καιρό, ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όποιες απαιτήσεις τους ζητήθηκαν στο παιχνίδι. Πήραν από την αρχή την κατοχή της μπάλας και είχαν υπομονή και πλάνο για να την αξιοποιήσουν. Σωστή η επιλογή του Μπέντο με την ταυτόχρονη παρουσία στον χώρο του κέντρου δύο παικτών με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, του Φορτούνη και του Μαρίν. Η Ξάνθη, από την πλευρά της, επέλεξε να δώσει χώρο στον Ολυμπιακό και να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις. Το κατάφερε μόνο σε δύο περιπτώσεις, χωρίς όμως να βρει το γκολ.

Ο Πανιώνιος συνέχισε τη σπουδαία παράδοση που έχει στο Αγρίνιο, νικώντας με 2-0 τον "χλωμό" Παναιτωλικό. Οι Νεοσμυρνιώτες είναι ικανοί να φτάσουν ψηλά φέτος, βλέποντας και τις αδυναμίες των αντιπάλων τους στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλη νίκη (0-1) του ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Για ακόμη μια φορά ο "δικέφαλος" είχε κατοχή, τον τρόπο να φτάνει στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά εκεί τα χαλούσε όλα! Εξαιρετικός ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με υπέροχες επεμβάσεις σε πολλά σημεία του αγώνα.

"Μία από τα ίδια" η ΑΕΚ στην Τρίπολη. Ηττήθηκε 3-2 από τον Αστέρα, με τον Μοράις να αυτοεξουδετερώνει ό,τι καλό στοιχείο έχει η ομάδα του. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήξεραν τι ήθελαν από την αρχή του αγώνα και πήραν το ματς όταν η "Ένωση" έμεινε με 10 παίκτες (αποβολή του Βράνιες στην πρεμιέρα του).

Στα υπολόιπα παιχνίδια: Ατρόμητος - Λεβαδειακός 2-0, Πλατανιάς - Λάρισα 3-2. Δεν έγινε η αναμέτρηση Βέροιας - Ηρακλή, λόγω κακοκαιρίας, ούτε την Κυριακή, αλλά ούτε και χθες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL