Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στη Γαλατασαράι ο Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ - Πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του "δικέφαλου"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι από χθες "παρελθόν" για τον ΠΑΟΚ, με τον "δικέφαλο" να ανακοινώνει την παραχώρηση του 26χρονου ακραίου επιθετικού στη Γαλατασαράι. Λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον τουρκικό σύλλογο δεν έγιναν γνωστές, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα λάβει περίπου 3,6 εκατομμύρια ευρώ. Το τελικό ποσό, πάντως, αναμένεται να αυξηθεί στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής μετεγγραφεί σε άλλο σύλλογο, καθώς ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό στη μεταπώληση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Γαλατασαράι για τη μετεγγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του".

"Είμαι πολύ χαρούμενος, υπερήφανος για τον εαυτό μου. Αφήνω πίσω μου μια ομάδα που την είχα στην καρδιά μου και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που με βοήθησε. Να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη και τον κ. Μίχελ που βοήθησαν στην μετεγγραφή. Αν και το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν πολλά για τη μετεγγραφή μου, εγώ αγαπάω πολύ τον ΠΑΟΚ..." δήλωσε, από την πλευρά του, ο Ροντρίγκες.

Δείτε όλα τα σχόλια