Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.2°C18.1°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.2°C
1 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C14.9°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 64%
Ξεφεύγει κι άλλο ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξεφεύγει κι άλλο ο Ολυμπιακός

Στο επίμαχο ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη προλαβαίνει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην κούρσα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ η απάντηση είναι μάλλον αρνητική μετά τα από τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής, αλλά σε... 12 αγώνες.

Το μεσημέρι της Κυριακής στο Φάληρο, σ' ένα πολύ καλό παιχνίδι, οι "ερυθρόλευκοι" κατόρθωσαν με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο να επικρατήσουν 3-1 του εξαιρετικού Παναιτωλικού, που είχε έξυπνη τακτική (έργο του Γιάννη Μαντζουράκη), αλλά προδόθηκε από τους επιθετικούς τους, που έχασαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες σε τετ-α-τετ.

Το ίδιο βράδυ στη Λάρισα η ΑΕΛ και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 μετά από ένα σκληρό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες χάνοντας και οι δύο ευκαιρίες για να πάρουν το ματς. Ειδικά στο α' ημίχρονο "έπεσε πολύ ξύλο" και συνολικά κάποιος μπορεί να κρατήσει -αν μη τι άλλο- το πάθος των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν. Η Λάρισα είναι μια δυνατή ομάδα στην έδρα της και έχει τις ικανότητες να ανέβει βαθμολογικά.

Ο Ουζουνίδης στο τέλος του αγώνα άφησε αιχμές για τον τρόπο της δουλειάς του τεχνικού επιτελείου που διαδέχτηκε, αλλά και τους παίκτες που έφερε ο Στραματσόνι και εμφανίζονται χωρίς διάθεση για ποδόσφαιρο!

"Πετάει" η Ξάνθη, που νίκησε με 0-4 στη Βέροια και ανέβηκε στη 2η θέση δείχνοντας ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Λουτσέσκου. Η ποιότητα του Πανιωνίου φάνηκε και στη Λιβαδειά (1-4)! Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Φούντας και Μπεν σε μεγάλα κέφια έκαναν άνω - κάτω την άμυνα του Λεβαδειακού. Πολύ καλός κι ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν... σίφουνας (0-5) από την Κέρκυρα. Ο Πλατανιάς με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο συνέτριψε 3-0 τον Ατρόμητο στα Περιβόλια. Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL