Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Με την αγωνιστική και όχι μόνο κατάσταση που επικρατούσε στον Παναθηναϊκό, αν όχι κανείς, σίγουρα ελάχιστοι θα στοιχημάτιζαν για ενδεχόμενο δύο στα δύο του "τριφυλλιού" στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο. Κι όμως οι "πράσινοι", με τον Ουζουνίδη στον πάγκο τους, κατάφεραν να παρουσιαστούν με πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους, έχοντας πλάνο και στόχο στον αγωνιστικό χώρο! Το τελευταίο διπλό στο Περιστέρι έδειξε ότι υπάρχουν σημάδια ζωής στον Παναθηναϊκό, που είναι κοντά στην κορυφή, αλλά έχει πολύ δρόμο να διανύσει.

Αυτόν τον καιρό η ομάδα της Αθήνας πρωταρχικό στόχο έχει να θυμίζει ομάδα υψηλών στόχων και να διαχειρίζεται με έξυπνη τακτική το πρόβλημα φυσικής κατάστασης που αντιμετωπίζει.

Άλλωστε και το σημερινό παιχνίδι το βράδυ στη Λάρισα (7.30 μ.μ.), κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, μόνο εύκολο δεν είναι, αφού και οι γηπεδούχοι, που δεν βρίσκονται σε καλή βαθμολογική θέση, χτυπάνε με πάθος τα παιχνίδια, επιδιώκοντας να ξεκολλήσουν από την επικίνδυνη ζώνη όσο μπορούν πιο γρήγορα.

Το μεσημέρι στο Φάληρο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (3 μ.μ.) σ' ένα παιχνίδι που ίσως κρύβει δυσκολίες για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Αγρινίου έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες εκτός, τα καταφέρνει καλύτερα μακριά από την έδρα της, σκοράροντας εύκολα!

Οι "ερυθρόλευκοι" χωρίς να εντυπωσιάσουν παίρνουν θετικά αποτελέσματα, όμως γρήγορα πρέπει να βελτιώσουν και την απόδοσή τους. Έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για τον τίτλο, αφού ανεβαίνουν οι "διώκτες τους"!

Ο Πανιώνιος που έμεινε έξω από το Κύπελλο κυνηγάει μια θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ που οδηγεί στην Ευρώπη. Οι "Νεοσμυρνιώτες" δοκιμάζονται το απόγευμα στη Βοιωτία (5.15 μ.μ.) απέναντι στον Λεβαδειακό, που έχει μόνο μία ήττα στην έδρα του. Την ίδια ώρα, στο Καυταντζόγλειο, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Δύο ομάδες με πολλά εσωτερικά προβλήματα και ασταθή απόδοση.

Αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο η συνάντηση ΑΕΚ- ΠΑΣ Γιάννινα (7.30 μ.μ.), όπου όλα μπορούν να συμβούν. Η "Ένωση" μεσοβδόμαδα στη Λαμία για το Κύπελλο πάλι δεν βλεπόταν, ενώ οι "Γιαννιώτες" είναι εξαιρετικοί αν βρεθούν στην ημέρα τους. (Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL