Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Βρίσκει "ταυτότητα" ο Παναθηναϊκός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βρίσκει "ταυτότητα" ο Παναθηναϊκός

Τα πρώτα δείγματα της αγωνιστικής αναγέννησης του Παναθηναϊκού φάνηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Περιστέρι απέναντι στον φορμαρισμένο Ατρόμητο (0-1). Οι "πράσινοι", όπως και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκαν με σοβαρό και πιεστικό πρόσωπο, φτάνοντας στο "διπλό" έπειτα από τρεις μήνες! Μια σημαντική νίκη για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του "τριφυλλιού" στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ουζουνίδης εφάρμοσε καθαρό 4-4-2 με τον Ιμπάρμπο δίπλα στον Μπεργκ και τους Βιγιαφάνες - Εμποκού πιο πίσω, δίνοντας εντολή η άμυνα των ποδοσφαιριστών να ξεκινάει από πολύ ψηλά. Έτσι, και γκολ πέτυχε με τον Μπεργκ στο τέλος του ημιχρόνου, και δεν απειλήθηκε από τον "κλεισμένο" Ατρόμητο. Δεν είναι τυχαίο ότι και στα τρία παιχνίδια του Ουζουνίδη στον πάγκο (ΠΑΟΚ, Θέλετα, Ατρόμητος) οι αντίπαλοι δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, ενώ σημείο αναφοράς ήταν η αμυντική θωράκιση του Παναθηναϊκού. Ο Ατρόμητος δεν είχε ιδέες και ίσως τα καλά αποτελέσματα να προέρχονται κι από μια δόση τύχης.

Η ΑΕΚ, με πολύ καλή εμφάνιση έπειτα από πολύ καιρό, νίκησε εύκολα (4-0) τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η "Ένωση" αυτή τη φορά ήταν λιγότερη προβλέψιμη και περισσότερο δημιουργική, με τον Πέκχαρτ να δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει στη θέση του σέντερ φορ.

Πολλά τα προβλήματα για τον Πανιώνιο (κυρίως η μετεγγραφολογία) μετά και τη συντριβή με 3-0 από τον Κισσαμικό στο Κύπελλο και τον αναμενόμενο αποκλεισμό. Οι "νεοσμυρνιώτες" βρήκαν πάντως το κουράγιο να νικήσουν (1-0) την ισάξιά τους Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη, ηρεμώντας κάπως την κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον μαχητικό Πλατανιά στην Τούμπα παίζοντας καλά για ένα ημίχρονο, ο Παναιτωλικός 2-0 τον "ουραγό" Ηρακλή και η Ξάνθη 1-0 τη Λάρισα. Στην Τρίπολη, Αστέρας και Βέροια έμειναν στο 0-0.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL