Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.0°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C21.9°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.9°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.3°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C21.8°C
2 BF 31%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε σχεδόν τίποτα κόντρα στον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως δεν θα είχε πάρει τη νίκη αν ο Μπροκιτς έκανε σωστή εκτίμηση στο σουτ του Λουντ.

Ωστόσο, η νίκη του αυτή είναι σημαντική και είναι του νέου προπονητή του Μαρίνου Ουζουνίδη, που έκανε τα απολύτως λογικά, κάτι σπάνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οι "πράσινοι", στην κατάσταση που βρίσκονται αυτήν την εποχή, λογικό ήταν να κλείσουν τους διαδρόμους στον αντίπαλο, που έχει γρήγορους παίκτες, και να περιμένουν το δώρο από την άμυνα του ΠΑΟΚ. Έτσι λοιπόν έγινε, με τη διαφορά ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά φέτος παρουσιάστηκε χωρίς επίθεση! Ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα το απόγευμα να δώσει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον ανεβασμένο Ατρόμητο (7.30 μ.μ.) στο Περιστέρι, ακολουθώντας περίπου την ίδια τακτική, δηλαδή να μην επιτρέψει να βρουν χώρους οι αντίπαλοι.

Ο Ατρόμητος νίκησε πρώτα στην Τούμπα (!) και αμέσως μετά στη Λάρισα. Ο Γιώργος Κορακάκης, που βρίσκεται τώρα στο τιμόνι της ομάδας, έχει αλλάξει πολλά και έχει οδηγήσει τον σύλλογο ψηλά στη βαθμολογία! (Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων).

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει το απόγευμα στην Τούμπα τον Πλατανιά (5.15 μ.μ.) ώστε να έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με την ενίσχυσή του στις χειμερινές μετεγγραφές με καθαρή σκέψη, αφού όλα στο στρατόπεδό του είναι θολά.

Το μεσημέρι στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έχει το προβάδισμα με αντίπαλο τον ουραγό, αλλά μαχητικό Ηρακλή (3 μ.μ.). Το ίδιο και ο Πανιώνιος, που αργότερα υποδέχεται στη Ν. Σμύρνη την Κέρκυρα (5.15 μ.μ.). Οι "Νεοσμυρινώτες" θα ήταν σίγουρα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αν εκμεταλλευόντουσαν τις πάμπολλες ευκαιρίες που δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι.

Το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται αύριο στα Γιάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (7.30 μ.μ.). Οι "Ηπειρώτες" μπορεί να έχασαν από τον Ηρακλή (!), παραμένουν όμως δυνατοί και ικανοί για όλα! Οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να είναι προβλέψιμοι, όμως διαθέτουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL