Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.6°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.7°C
3 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C21.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
4 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.7°C20.7°C
1 BF 29%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Σούπερ λιγκ: Δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Σούπερ λιγκ: Δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορεί να μην ικανοποίησαν τους φίλους τους με την απόδοσή του μεσοβδόμαδα στις συναντήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ, όμως σίγουρα είχαν στο μυαλό τους και τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα σ' αυτήν την αγωνιστική, που μόνο εύκολες δεν είναι.

Η πρωτοπόρος ομάδα του Πειραιά δοκιμάζεται (7.30 μ.μ.) κόντρα στον δυνατό ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (7.30 μ.μ.) στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, που προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες σε Τούμπα και Λάρισα. Ο Ολυμπιακός, μετριότατος στην Κύπριοι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, επανέφερε τις μουρμούρες για τις επιλογές του Πάουλο Μπέντο. Με παρόμοια εμφάνιση φαίνεται δύσκολο ένα θετικό αποτέλεσμα για τους "ερυθρόλευκους" στο "Ζωσιμάδες".

Για τον Παναθηναϊκό λίγο-πολύ αναμέναμε ότι δεν τον ενδιαφέρει η Ευρώπη αυτήν την εποχή και ότι πρωταρχικός του στόχος είναι να μην έχει άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα. Η συνάντηση στο Περιστέρι (κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων) είναι πολύ δύσκολη για τους "πράσινους", που θα προσπαθήσουν να κλείσουν τους χώρους και να επωφεληθούν από κάποιο λάθος της άμυνας του Ατρόμητου.

Η αυλαία της 14ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τις συναντήσεις Αστέρας Τρίπολης - Βέροια (3.00 μ.μ.), Ξάνθη - Λάρισα (5.15 μ.μ.) και ΑΕΚ - Λεβαδειακός (7.30 μ.μ.). Και στα τρία ματς τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι. Αύριο (5.15 μ.μ.) ο βελτιωμένος ΠΑΟΚ μάλλον κερδίζει τον Πλατανιά στην Τούμπα, όπως κι ο Πανιώνιος την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη. Στις 3.00 μ.μ. ο Ηρακλής, που δεν το βάζει κάτω, θέλει βαθμό ή βαθμούς στο Αγρίνιο απέναντι στον ασταθή Παναιτωλικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL