Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.9°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C18.0°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 71%
Νίκη - οξυγόνο για τον Παναθηναϊκό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νίκη - οξυγόνο για τον Παναθηναϊκό

Βαθιά ανάσα για τον Παναθηναϊκό, που μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ωστόσο, με αρκετά στοιχεία που είχαν χαθεί από το παιχνίδι του έδω και καιρό, έφθασε σε μια πολύτιμη νίκη (1-0) επί του "χλωμού" ΠΑΟΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με ανασταλτική τακτική, που βγήκε, δεν επέτρεψε στους ακραίους του ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους, με αποτέλεσμα να απειληθεί η ομάδα του ελάχιστες φορές. Οι "πράσινοι" ήταν τυχεροί, καθώς βρήκαν το γκολ με μακρινό σουτ του Λουντ (69') χωρίς να χρειαστεί να διασπάσουν τη σφικτή άμυνα των φιλοξενούμενων.

Από την άλλη πλευρά η πτώση του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Βρίσκεται 14 βαθμούς πίσω από την κορυφή (οι -3 από την περσινή τιμωρία), η αγωνιστική εικόνα του δείχνει πλήρη καταρράκωση και η κατάσταση φαίνεται μη αναστρέψιμη.

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στο Νέο Φάληρο νίκησε εύκολα 4-0 τον Λεβαδειακό. Ειδικά στο β' μέρος οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο σκοράροντας τέσσερις φορές (δύο γκολ ο Ιντέγιε, από ένα ο Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης), όμως το πρώτο -θεαματικό- γκολ του Νιγηριανού φορ ήταν οφσάιντ.

Ο Ατρόμητος του Γιώργου Κορακάκη καλπάζει και μετά την Τούμπα πέρασε κι από την Λάρισα (1-2) ανεβαίνοντας πολύ γρήγορα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εύκολα η Ξάνθη επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, αδικείται ο Πανιώνιος από το 1-1 στον Πλατανιά, μετριότατη και πάλι η ΑΕΚ στην Κέρκυρα (1-1), ισόπαλοι 1-1 Βέροια και Παναιτωλικός στην Ημαθία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL