Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.3°C18.2°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C14.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C16.6°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.7°C17.7°C
3 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.6°C14.6°C
2 BF 72%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Στον Παναθηναϊκό η κατάσταση φώναζε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό πως δεν έχει γυρισμό, όμως η διοίκηση της ΠΑΕ για ακόμη μία φορά πήγε κόντρα στην κοινή λογική. Στη Ν. Σμύρνη οι "πράσινοι" γλίτωσαν με ισοπαλία, έχοντας την τύχη με το μέρος τους, όμως οι εξελίξεις στο Κύπελλο και η ήττα από τον ΟΦΗ μπορούν να τους αφήσουν εκτός του θεσμού!

Ο Στραματσόνι έπρεπε να είχε αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό πολύ νωρίτερα, όμως ακόμη δεν έχει χαθεί οριστικά το πρωτάθλημα. Οι ευθύνες του Αλαφούζου και των συνεργατών του είναι τεράστιες και η υπομονή του κόσμου της ομάδας εξαντλήθηκε.

Το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το βράδυ στη Λεωφόρο (7.30 μ.μ.) κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα εξελιχθεί, αφού και οι φιλοξενούμενοι είναι άνω - κάτω μετά την απρόσμενη ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα, όπου συνέβησαν και περίεργα πράγματα. Και στον "Δικέφαλο" του Βορρά αναμένονται σημαντικές εξελίξεις αν το αποτέλεσμα σήμερα είναι αρνητικό.

Στον Ολυμπιακό, η ισοπαλία με την Κέρκυρα στο Φάληρο έφερε νέες μουρμούρες στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όμως βλέποντας και τα μεγάλα προβλήματα των αντιπάλων τους για τον τίτλο, κατάλαβαν ότι δεν είναι η χρονική στιγμή για βιαστικές αποφάσεις στα αποδυτήρια. Άλλωστε, προέχει η νίκη στο παιχνίδι με τον βελτιωμένο Λεβαδειακό το μεσημέρι (3 μ.μ.) στο "Γ. Καραϊσκάκης", έχοντας μετά τον χρόνο για βελτιωτικές κινήσεις.

Ο Ατρόμητος στην Τούμπα για ένα ημίχρονο ήταν ανύπαρκτος, όμως όλα άλλαξαν στο τέλος του αγώνα, με τη βοήθεια και των γηπεδούχων που έκαναν συνεχόμενα λάθη!

Αγωνίζεται το απόγευμα στη Λάρισα (5.15 μ.μ.) κόντρα στην ομώνυμη ομάδα που ακόμη δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή της, λόγω απειρίας. Η Ξάνθη ανεβαίνει, νίκησε στο Αγρίνιο και έχει το προβάδισμα με αντίπαλο τον "χλωμό" φέτος Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδα (5.15 μ.μ.).

Ουραγός ο Ηρακλής, με πολλά διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα, έχει δύσκολο έργο αύριο κόντρα στον εξαιρετικό ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυταντζόγλειο (7.30 μ.μ.).

(Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από τη Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL