Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Σούπερ λιγκ: Μαζεύουν τα κομμάτια τους στη Λεωφόρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Σούπερ λιγκ: Μαζεύουν τα κομμάτια τους στη Λεωφόρο

Υπό περίεργες συνθήκες γίνεται αύριο (7.30 μ.μ.) το μεγάλο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, καθώς και στους δύο μονομάχους το κλίμα είναι βαρύ. Επιβάλλεται όμως να κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους.

Στους "πράσινους" τον Στραματσόνι διαδέχθηκε στον πάγκο ο Μάριος Ουζουνίδης, που ειδικά στον Πανιώνιο είχε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι μια ομάδα με διαφορετικές απαιτήσεις και ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί να τα καταφέρει ο έμπειρος τεχνικός, που έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται με εξαιρετικό τρόπο τους ποδοσφαιριστές του, φτιάχνοντας άριστο κλίμα στα αποδυτήρια.

Στον ΠΑΟΚ έγινε... χαμός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα! Ο Ίβιτς άφησε αιχμές για παίκτες του και την πλήρωσε μόνο ο Τζαβέλλας, που αποχαιρετά τον "δικέφαλο". Κακό το κλίμα στα αποδυτήρια, κανείς δεν γνωρίζει πώς θα παρουσιαστεί αύριο η ομάδα.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τις συναντήσεις Πλατανιάς - Πανιώνιος (3.00 μ.μ.), Βέροια - Παναιτωλικός (5.15 μ.μ.) και Κέρκυρα - ΑΕΚ (7.30 μ.μ.). Κι οι τρεις αγώνες είναι "ανοιχτοί", και όλα μπορεί να συμβούν.

Αύριο το μεσημέρι (3.00 μ.μ.) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει να αποφύγει το "στραβοπάτημα" της περασμένης Κυριακής με την Κέρκυρα. Στις 5.15 μ.μ. παίζουν Λάρισα - Ατρόμητος και Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης. Τη Δευτέρα ο "ουραγός" Ηρακλής υποδέχεται (7.30 μ.μ.) τον εξαιρετικό ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL