Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
Μαύρα χάλια και οι δύο "αιώνιοι"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαύρα χάλια και οι δύο "αιώνιοι"

Τελειώνει το παιχνίδι στο Νέο Φάληρο και ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει "στραβοπατήσει" κόντρα στην ψυχωμένη Κέρκυρα (0-0), έπειτα από 29 διαδοχικές νίκες στην έδρα του για το πρωτάθλημα. Μουρμούρα για τους ποδοσφαιριστές του Πάουλο Μπέντο, που δεν είχαν την ικανότητα να διασπάσουν την εξαιρετική άμυνα των φιλοξενούμενων, που για τέταρτο ματς δεν δέχτηκαν γκολ!

Το αποτέλεσμα του "Γ. Καραϊσκάκης" έδινε μετέπειτα την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να μπει δυνατά στο τερέν του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και να δηλώσει "παρών" στην μάχη για τον τίτλο. Όμως τελικά μία από τα ίδια. Νεύρο και πάθος μηδέν, χωρίς κατοχή μπάλας κι ένα περίεργο σχήμα από τον Στραματσόνι στο α' ημίχρονο. Ο Πανιώνιος συνολικά ήταν ανώτερος και θα κέρδιζε τον αγώνα αν ήταν στο τέλος πιο προσεκτικός. Την... αλαζονεία του Μασούντ πλήρωσαν οι γηπεδούχοι, που ισοφαρίστηκαν (1-1) στις καθυστερήσεις με παλικαρίσιο γκολ του Βιγιαφάνες. Ο εξαιρετικός Ανσαριφάρντ στο γκολ των "κυανέρυθρων" (71'), που έχασαν ακόμη τρεις ευκαιρίες για να "καθαρίσουν" τον αγώνα.

"Μπερδεμένη" η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για 75' απέναντι στον ισάξιό της Πλατανιά, βρήκε τις λύσεις από τον Μάνταλο και επέστρεψε στις νίκες, με το τελικό 3-0 να είναι σίγουρα υπερβολικό. Βαθμολογικά σημαντική η νίκη για την "Ένωση" μετά τις απώλειες των "αιωνίων". Στη δεύτερη θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 2-0 της Βέροιας. Μεγάλη νίκη (2-3) η Ξάνθη στο Αγρίνιο. Ο Λεβαδειακός νίκησε 3-0 τον Ηρακλή, ενώ η Λάρισα πήρε βαθμό (1-1) από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL