Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και την αναστολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, έπειτα από τον εμπρησμό της οικίας του αρχιδιαιτητή Μπίκα, όλες οι επαγγελματικές ομάδες προσπάθησαν να δουν τι ελλείψεις έχουν σε έμψυχο υλικό.

Βλέπετε, πλησιάζουν και οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου και θέλουν να έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους σ’ αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι της ενίσχυσής τους.

Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη επί της Γιουνκ Μπόις την ερχόμενη Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι κοντά σ' ακόμη ένα πρωτάθλημα, αφού κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και μόνο με συνεχόμενα λάθη θα κινδυνεύσουν να το χάσουν.

Στην Ευρώπη, όπως όλα δείχνουν, είναι κοντά στην επόμενη φάση του Γιουρόπα και, εφόσον βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μπορούν να διεκδικήσουν και άλλες προκρίσεις στη συνέχεια της διοργάνωσης. Βασικά, ο Πάουλο Μπέντο χρειάζεται έναν καλό κυνηγό στο αριστερό άκρο της επίθεσης, εφόσον δεν υπάρχουν σημαντικές αποχωρήσεις.

Στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών! Η μεταξύ τους αναμέτρηση, που βάσει προγράμματος θα γινόταν σήμερα στη Λεωφόρο, θα διεξαχθεί μάλλον μετά τις γιορτές, κάτι που ευνοεί και τους δύο συλλόγους.

Στο "πράσινο" στρατόπεδο όλα είναι ρευστά για τον Στραματσόνι, όμως σίγουρα η ομάδα χρειάζεται δύο ποδοσφαιριστές με τρεξίματα στη μεσαία της γραμμή. Στην "Ένωση" ο Μοράις υποβάλλει τους ποδοσφαιριστές σε δεύτερη προετοιμασία, που ίσως δεν είναι και το καλύτερο...

Πολλές οι ελλείψεις για την ΑΕΚ. Δεν υπάρχει μετά τον Αλμέιδα δεύτερος γκολτζής, ενώ χρειάζεται και δύο εξτρέμ! Επίσης, λείπει "δεύτερος" παίκτης στον άξονα και όπως είναι τώρα δεν έχει ελπίδες παραμονής στην κορυφή.

Στον ΠΑΟΚ το πρόβλημα στα χαφ που να μπορούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν είναι ορατό σε όλα τα παιχνίδια του. Μπροστά ο Αθανασιάδης είναι λίγος για μια ομάδα που στοχεύει στον τίτλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL