Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.8°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
15.9°C20.0°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.6°C19.3°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C17.4°C
5 BF 72%
ΑΕΚ / ΑΕΚ: Ο ορισμός του "ηλεκτρικού... πάγκου"!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΕΚ / ΑΕΚ: Ο ορισμός του "ηλεκτρικού... πάγκου"!

Σε αμφισβήτιση και ο Τιμούρ Κετσπάγια

Αν υπάρχει μια παράμετρος που θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε κομβική για τη σύγχρονη ποδοσφαιρική ΑΕΚ είναι αυτή τoυ προπονητή. Ένα χρόνο και κάτι μετράνε πλέον οι "κιτρινόμαυροι" στη μεγαλύτερη κατηγορία και ήδη στον πάγκο της ομάδας έχουν καθίσει ο Τραϊανός Δέλλας, ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο Στέλιος Μανωλάς (δύο φορές...), ο υπηρεσιακός αντικαταστάτης του Νίκος Παναγιωτάρας, και τώρα ο υπό έντονη αμφισβήτηση Τιμούρ Κετσπάγια.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων, πλην του Παναγιωτάρα - για να είμαστε ακριβείς -, είναι πως η θητεία τους είτε ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο, είτε βαίνει προς τα εκεί αν κρίνουμε από τις εξελίξεις που υπάρχουν μετά τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με 3-0 την περασμένη Κυριακή. Και βέβαια, μπορούμε να προσθέσουμε και το καλοκαιρινό "φιάσκο" της μη επίτευξης συμφωνίας με τον Γάλλο Μοντανιέ. Όλα αυτά συνιστούν μια άκρως προβληματική κατάσταση...

Η ΑΕΚ δεν έχει βρει ακόμα τον άνθρωπο που θα εμπνεύσει, που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό διοίκησης, παικτών και οπαδών, που αυτοδικαίως θα κρατήσει το προπονητικό τιμόνι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Δέλλας, παρότι οδήγησε με σχετική επιτυχία την ΑΕΚ στα δύσβατα "αλώνια" των μικρότερων κατηγοριών, έχασε τη δουλειά του εξαιτίας της ήττας με 4-0 στον περσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο Πογιέτ, παρότι έδωσε μια αγωνιστική ταυτότητα που έφερε αρκετά και συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, έφυγε στα ξαφνικά γιατί φαίνεται πως "δεν τα βρήκε" στον οικονομικό σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Ο Στέλιος Μανωλάς, ο άνθρωπος που καθοδήγησε την ομάδα στην επιστροφή της στους τίτλους επικρατώντας του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου, βρίσκεται και αυτός σε δεινή θέση. Μετά το πρόσφατο πατατράκ της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ, που συνετρίβη 7-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού (με το συγκεκριμένο σκορ, μάλιστα, να έχει διαμορφωθεί με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου!), σε συνδυασμό με τα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από συνομιλίες του με διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάποια χρόνια πριν, είναι και αυτός ένα πρόσωπο που δέχεται τις τελευταίες ημέρες έντονη κριτική.

Όσον αφορά στον Τιμούρ Κετσπάγια μετά τις δύο "γκέλες" της ΑΕΚ ("λευκή" εντός έδρας ισοπαλία με Ηρακλή και βαριά ήττα από τους "ερυθρόλευκους") έχει χάσει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των "Ενωσιτών". Έτσι, παραμένει στο πόστο του (για άγνωστο διάστημα...), ενώ τον αμφισβητούν όλοι, την ίδια χρονική περίοδο που ο νέος τεχνικός διευθυντής Μαϊστόροβιτς λέγεται πως ψάχνει ήδη για διάδοχο... Στο θέμα "προπονητής" η ΑΕΚ τα έχει κάνει "μαντάρα"...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL