Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζονται, υπομονή, επιμονή, ψυχραιμία, αλλά και προσπάθεια. Κάτι ανάλογο φαίνεται ότι γίνεται αυτή την εποχή στον Ολυμπιακό με τον Πάουλο Μπέντο να έχει καταφέρει να βελτιώσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα.

Άλλωστε, οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται κατά κάποιον τρόπο σε φάση έξτρα προετοιμασία, λόγω και των ποδοσφαιριστών που ενσωματώθηκαν αργά στο ρόστερ του συλλόγου. Αυτό σημαίνει πως στους αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ο Πορτογάλος προπονητής για αρκετό διάστημα, θα χρησιμοποιεί πολλούς ποδοσφαιριστές, ώστε κάποια στιγμή να καταλήξει στους έντεκα μόνιμους. Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι εύκολη για τον Ολυμπιακό, που σήμερα το βράδυ δοκιμάζεται στη Λάρισα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (20.30), ενώ την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται στο "Καραϊσκάκη" τον ΑΠΟΕΛ. Η Λάρισα είναι μια καινούργια ομάδα που δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε ίσως έχοντας και εσωτερικά προβλήματα, που είναι νωρίς να απολυθούν.

Ο ΑΠΟΕΛ, μεγάλη δύναμη στο πρωτάθλημα της Κύπρου, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ικανούς να προχωρήσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να ξεκινήσει δυνατά στο πρωτάθλημα περνώντας "εύκολα" και από την Τρίπολη! Πράγματι φέτος ο Ίβιτς έχει καλούς παίκτες στη διάθεσή μου, ικανούς να οδηγήσουν τον "δικέφαλο" στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Άλλωστε και ο Πάολο Σόουζα, προπονητής της Φιορεντίνα είχε αναφέρει: "Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος λόγω ταχύτητας".

Σήμερα νωρίς στην Τούμπα, η ομάδα του Ίβιτς δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες με αντίπαλο τη Ξάνθη (16.00). Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα οι φιλοξενούμενοι και αρκετές αμυντικές αδυναμίες, δύσκολα θα βρουν τον δρόμο τους. Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ η Σλόβαν Λίμπερετς που αυτή την εποχή δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Δύο οι αγώνες το απόγευμα. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (18.15) και στη Βοιωτία ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει την Κέρκυρα (18.15).

Έφυγε ο Δέλλας "ψάχνονται" στον Ατρόμητο. Η κόντρα της διοίκησης με τους οργανωμένους σε υψηλούς τόνους. Περίπου ίδια κατάσταση και στον Αστέρα που στο ρόστερ του άλλαξαν πολλά. Αύριο η συνάντηση ΑΕΚ - Ηρακλή (19.30) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πλήγμα για την "Ένωση" ο τραυματισμός του Μάνταλου, είναι όμως πολύ καλύτερη του μαχητικού (γηραιού).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL