Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΟΜΙΛΟΙ / Καλή κλήρωση για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΟΜΙΛΟΙ / Καλή κλήρωση για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό...

Η κληρωτίδα "χαμογέλασε" στις ελληνικές ομάδες χθες στο Μόντε Κάρλο, καθώς οι όμιλοι που θα αγωνιστούν, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, στο Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι απαγορευτικοί για πρόκριση στα "νοκ άουτ". Πιο εύκολος είναι ο όμιλος του Ολυμπιακού, "βατός" για τον ΠΑΟΚ και "ισορροπημένος" για τον Παναθηναϊκό, που απέφυγε τα χειρότερα.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, σε σχέση με το γκρουπ δυναμικότητας στο οποίο βρέθηκαν, έχουν αντιπάλους τουλάχιστον στα μέτρα τους και εφόσον παρουσιαστούν σοβαροί και ετοιμοπόλεμοι είναι σε θέση να προκριθούν στα "νοκ άουτ".

Οι πρωταθλητές Ελλάδας απέφυγαν για ακόμα μία κλήρωση κάποιο "μεγάλο" όνομα, αφού ήταν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Θα τεθούν αντιμέτωποι με τον πρωταθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ, όπου αγωνίζεται "δανεικός" ο Γιάννης Γιαννιώτας. Στον ίδιο όμιλο βρίσκεται και η ελβετική Γιουνγκ Μπόις, που απέκλεισε τη Σαχτάρ Ντονιέτσκ, αλλά δέχθηκε 9 γκολ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ερωτηματικό αποτελεί η δυναμικότητα της Αστάνα από το Καζακστάν.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, και από "ισχυρούς" πήρε τη Φιορεντίνα, σε μια... επανάληψη του ζευγαριού στους ομίλους του 2014-2015 (ήττα 0-1 στην Τούμπα, ισοπαλία 1-1 στο "Αρτέμιο Φράνκι"). Στον όμιλο βρίσκεται μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του 3ου γκρουπ δυναμικότητας, η τσεχική Σλόβαν Λίμπερετς, ενώ από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας κληρώθηκε η Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Παναθηναϊκός ήταν επικεφαλής του γκρουπ των "ανίσχυρων", αλλά και γι' αυτόν είναι στο... πόδι του να προκριθεί. Αντίπαλος από τους "ισχυρούς" ο Άγιαξ, που δεν φοβίζει, με βάση όσα είδαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η βελγική Σταντάρ Λιέγης αποτελεί "βατό" αντίπαλο, ενώ η Θέλτα έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, όταν έκανε εκπληκτική πορεία.

Οι όμιλοι:

1ος όμιλος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φενέρμπαχτσε, Φέγενορντ, Ζάρια

2ος όμιλος: Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ, Γιούνγκ Μπόις, Αστάνα

3ος όμιλος: Άντερλεχτ, Σεντ Ετιέν, Μάιντς, Καμπάλα

4ος όμιλος: Ζενίτ, Άλκμααρ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντάνταλκ

5ος όμιλος: Πίλζεν, Ρόμα, Αούστρια, Άστρα

6ος όμιλος: Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γκενκ, Ράπιντ, Σασουόλο

7ος όμιλος: Άγιαξ, Σταντάρ Λιέγης, Θέλτα, Παναθηναϊκός

8ος όμιλος: Σαχτάρ Ντονιέτσκ, Μπράγκα, Γάνδη, Κόνιασπορ

9ος όμιλος: Σάλκε, Ζάλτσμπουργκ, Κράσνονταρ, Νις

10ος όμιλος: Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Λίμπερετς, Καραμπάγκ

11ος όμιλος: Ίντερ, Σπάρτα, Σαουθάμπτον, Χαποέλ Μπερ Σεβά

12ος όμιλος: Βιγιαρεάλ, Στεάουα, Ζυρίχη, Οσμανλίσπορ

Το πρόγραμμα: 1η αγωνιστική 15 Σεπτεμβρίου, 2η αγωνιστική 29 Σεπτεμβρίου, 3η αγωνιστική 20 Οκτωβρίου, 4η αγωνιστική 3 Νοεμβρίου, 5η αγωνιστική 24 Νοεμβρίου, 6η αγωνιστική 8 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL