Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Η Κατερίνα Στεφανίδη ενάντια στο ντόπινγκ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Κατερίνα Στεφανίδη ενάντια στο ντόπινγκ (Video)

Την πρόθεσή της να ασχοληθεί με την καταπολέμηση του ντόπινγκ εξέφρασε χθες σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ η χρυσή ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη μιλώντας για τα μελλοντικά της όνειρα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως σκοπεύει να συνεχίσει το διδακτορικό της και πως μελλοντικά θα ήθελε να ασχοληθεί με το ζήτημα της καταπολέμησης του ντόπινγκ, υπογραμμίζοντας πως κατά τη γνώμη της η ποινή προς τους παραβάτες αθλητές θα έπρεπε να είναι εξαρχής ισόβιος αποκλεισμός αιτιολογώντας τη θέση της αυτή λέγοντας «όποιος είναι «κλέφτης» δεν θα αλλάξει».

«Υπάρχει πολλή καλή αθλητική παιδεία στην Ελλάδα και πολλοί καλοί προπονητές» τόνισε η κ. Στεφανίδη ενώ από θέμα συνθηκών υποστήριξε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε επίπεδο αντάξιο με εκεί που ζει τώρα και έχει σκεφτεί να επιστρέψει.

«Φέτος ήταν μια χρονιά μεταλλίων, ελπίζω του χρόνου να δώσουμε πιο πολύ σημασία στα ύψη και στα ρεκόρ» είπε η κ. Στεφανίδη ενώ παράλληλα έθεσε το νέο της στόχο: «Ένα παγκόσμιο ρεκόρ δεν είναι τόσο μακριά».

Να σημειωθεί ότι η κ. Στεφανίδη σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι δεν περιμένει να αλλάξει κάτι αναφορικά με την ενασχόληση των ΜΜΕ με το στίβο. «Εγώ τα κατάφερα. Τι σχέση έχει αυτό με το αν οι δημοσιογράφοι θα ασχολούνται με τον στίβο, ή όχι;».

Kατ. Μπρ.

Σημείωση: Το βίντεο είναι απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων στο youtube δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ολόκληρου του video της συνέντευξης. Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη της χρυσής ολυμπιονίκης στο http://www.ert.gr/katerina-stefanidi-stin-ert-ena-pagkosmio-rekor-den-ine-toso-makria-video/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL