Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Οριακά ψηφίστηκε ο απολογισμός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οριακά ψηφίστηκε ο απολογισμός

Η χθεσινή επεισοδιακή γενική συνέλευση της ΕΠΟ ήταν ένα ισχυρό μήνυμα για τη διοίκηση της ομοσπονδίας ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου. Ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ εγκρίθηκε οριακά, με ψήφους 88 υπέρ και 82 κατά, με το μικρό ποσοστό διαφοράς να δείχνει τη δυσαρέσκεια που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό από τις Ενώσεις και τους συλλόγους.

Η δύναμη της αντιπολίτευσης κινήθηκε σε πρωτοφανή επίπεδα, αφού 23 Ενώσεις καταψήφισαν τον απολογισμό, 25 τον ενέκριναν, ενώ 5 εμφανίστηκαν αναποφάσιστες. Θέση πήραν και οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, όπου έξι καταψήφισαν και έξι υπερψήφισαν τον απολογισμό. Συγκεκριμένα, "ναι" ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός και Πανθρακικός, ενώ "όχι" Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα. Τέσσερις ΠΑΕ δεν ψήφισαν (Ηρακλής, Πανιώνιος, Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης).

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας Θανάσης Τρομπούκης κατέθεσε μήνυση εις βάρος του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, επειδή δεν επέτρεψε σε δύο μέλη της ΕΠΣ Άρτας να ψηφίσουν στη Γ.Σ, επικαλούμενος προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως στο κτήριο της ΕΟΕ είχαν φτάσει αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, αλλά τελικά ο Τρομπούκης απέσυρε τη μήνυση, καθώς δέχθηκε πιέσεις από τα μέλη των άλλων Ενώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL