Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παγκόσμιο Άρσης Βαρών, με 7 Έλληνες στο Αλμάτι

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών ανδρών - γυναικών αρχίζει σήμερα στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αλμάτι, και αποτελεί την πρώτη φάση της πρόκρισης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016. Η ελληνική ομάδα παίρνει μέρος με πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες...

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών ανδρών - γυναικών αρχίζει σήμερα στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αλμάτι, και αποτελεί την πρώτη φάση της πρόκρισης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016.

Η ελληνική ομάδα παίρνει μέρος με πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες: Αρθούρος Ακριτίδης (62 κ.), Μανώλης Μαριανάκης (77 κ.), Αντώνης Μαρτασίδης (85 κ.), Θεόδωρος Ιακωβίδης (85 κ.), Χρήστος Σαλτσίδης (94 κ.) και οι Κωνσταντίνα Μπεντέλη (58 κ.), Άννα Αθανασιάδου (58 κ.).

Στο περιθώριο της διοργάνωσης η Διεθνής Ομοσπονδία του αθλήματος προσέδωσε στον Πύρρο Δήμα τον τίτλο του "πρεσβευτή" του εκπαιδευτικού της προγράμματος. Ο τρεις φορές ολυμπιονίκης πρόκειται τη Δευτέρα να αναπτύξει τις θέσεις του στο συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας και ως πρόεδρος της επιτροπής αθλητών της.

Δείτε όλα τα σχόλια