Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ / Ανοικτό το... μέτωπο του υποβιβασμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ / Ανοικτό το... μέτωπο του υποβιβασμού

Το πρωτάθλημα μπαίνει στο τελευταίο 1/3 της διαδρομής του και το μόνο που παραμένει ανοιχτό είναι το... μέτωπο του υποβιβασμού. Ο Άρης με 12 βαθμούς, που παίζει αύριο στη Λιβαδειά (3.00 μ.μ.) το τελευταίο του χαρτί, αναζητεί πλέον ένα "θαύμα". Απέχει 8 βαθμούς από την προτελευταία θέση, ενώ κι ο αντίπαλός του Λεβαδειακός, με 20 βαθμούς, είναι επίσης σε δύσκολη θέση. Με αδυναμίες, ιδιαίτερα στην άμυνα, και οι δύο ομάδες, δεν είναι εύκολο να προβλέψεις τον νικητή...

Σε ανάλογα δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Πλατανιάς, που δοκιμάζεται σήμερα (7.30 μ.μ.) στη Λεωφόρο κόντρα στον ανώτερό του Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση αυτήν την εποχή, με τον Νίκο Αναστόπουλο να μη βρίσκει λύσεις... Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης, φτάνει να παίξει όπως την προηγούμενη Κυριακή στη Βέροια.

Ο Απόλλων Σμύρνης με την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης έμπλεξε πάλι στην επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολη η αποστολή του σήμερα (3.00 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ κόντρα στη "γηπεδούχο" Καλλονή, που ήταν εντυπωσιακή στα Γιάννενα την περασμένη εβδομάδα. Ο Ατρόμητος σιγά-σιγά πλησιάζει τον ΠΑΟΚ, παίζοντας εντυπωσιακά ακόμη κι όταν δεν κερδίζει! Σήμερα (5.15 μ.μ.) υποδέχεται στο Περιστέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα, που τον τελευταίο καιρό έχει πορεία πολύ... ανησυχητική.

Αύριο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός παίζει στην Ξάνθη (7.30 μ.μ.), ο Πανιώνιος στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βέροια (5.15 μ.μ.) και ο Αστέρας Τρίπολης τον ΟΦΗ (5.15 μ.μ.). "Αφελέστατη" αμυντικά η Ξάνθη, εύκολα ή δύσκολα περνάει ο Ολυμπιακός... Δυνατός ο Πανθρακικός, πλήγμα όμως η απουσία του Κάσες (θα λείψει έναν μήνα), κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο μαχητικός Πανιώνιος. Με πολλές ελλείψεις η Βέροια, πολύ δύσκολα θα αποφύγει την ήττα στην Τούμπα.

Τη Δευτέρα ο Εργοτέλης, με τον Ουζουνίδη στον πάγκο του, αντιμετωπίζει (5.15 μ.μ.) τον Παναιτωλικό. "Μονόδρομος" η νίκη για τους γηπεδούχους, που κινδυνεύουν άμεσα, δεν τα πάνε καλά εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL