Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ (20η αγωνιστική) / "Κλείδωσε" η τετράδα των "πλέι οφ"...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ (20η αγωνιστική) / "Κλείδωσε" η τετράδα των "πλέι οφ"...

Παρ' ότι βρισκόμαστε 10 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης δείχνουν ότι δεν πρόκειται να απειληθούν ουσιαστικά από κάποια άλλη ομάδα στην "κούρσα" για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού "εισιτηρίου"...

Στους αγώνες της 20ής αγωνιστικής, αυτός που βασικά "σκόνταψε" ήταν ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ο "δικέφαλος", παρ' ότι έχει καλή ομάδα, ταλαιπωρείται από την άστοχη διαχείριση υλικού, που κάνει ο Στέφενς, με αποτέλεσμα να μην αποδίδει στα επίπεδα που θα έπρεπε... Αν και δημιούργησε πάμπολλες ευκαιρίες, ητττήθηκε με 2-0 από τον παθιασμένο για βαθμούς Πανιώνιο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, παρά τα μεγάλα οικονομικά της προβλήματα, έχει καταφέρει να νικήσει τον ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό (!), δείχνοντας με την απίστευτη συνοχή της ότι πολύ δύσκολα πλέον θα κινδυνεύσει. Καλά "διαβασμένος", αυτή την φορά, ο Παναγόπουλος θωράκισε τον άξονά του με τρία στόπερ και τρεις κεντρικούς χαφ. Αντίθετα, στον ΠΑΟΚ απουσιάζει το παιχνίδι από τον άξονα!

Στη Βέροια η διάφορά ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναθηναϊκό ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Δημιουργός και σκόρερ, ο Σουηδός "έδωσε" τη νίκη (1-3) στους "πράσινους". Με υψηλά στάνταρ απόδοσης η ομάδα του Αναστασίου, ξεπέρασε και τα λάθη της διαιτησίας, υποδεέστερη του αναμενόμενου η Βέροια.

Καλύτερος ο Ατρόμητος στο "Κλ. Βικελίδης", όμως ο Άρης κατάφερε με το πάθος των ποδοσφαιριστών του να μην δεχτεί τέρμα (0-0). Στο Φάληρο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που αύξησε τη βαθμολογική διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους 11 βαθμούς, νίκησε μεν τον μαχητικό Λεβαδειακό (2-0), όμως μπάλα έπαιξε μόνο στο δεύτερο μισό του αγώνα. Με την είσοδό τους οι Ολαϊτάν και Φουστέρ ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση των "ερυθρόλευκων"...

Σπουδαίο παιχνίδι στη Ριζούπολη με νικητή τον Αστέρα Τρίπολης στο 93' (2-1 τον άτυχο Απόλλωνα). Ανεβαίνει συνεχώς ο Παναιτωλικός (3-1 τον Πανθρακικό, που προηγήθηκε), "βυθίζεται" ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ηττήθηκε στην έδρα του από την ανώτερή του Καλλονή (1-2)! Η σιγουριά "έφαγε" τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο", χάνοντας μέσα από τα χέρια του τους 3 πόντους από την κατώτερή του Ξάνθη στο 94' (2-2)!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL