Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C23.0°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.7°C17.6°C
4 BF 47%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.7°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
4 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.3°C
3 BF 45%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ (19η αγωνιστική) / Δεύτερη απώλεια για τον Ολυμπιακό...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ (19η αγωνιστική) / Δεύτερη απώλεια για τον Ολυμπιακό...

"Άσφαιροι" έμειναν Ατρόμητος και Ολυμπιακός στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Περιστέρι

Αυτό που οι περισσότεροι περίμεναν πριν από την έναρξη του αγώνα Ατρόμητου - Ολυμπιακού, ότι η ομάδα του Μίτσελ θα άφηνε βαθμούς, αποδείχθηκε τελικά και η πραγματικότητα. Ο Παράσχος μπλόκαρε τα ατού του Ολυμπιακού (το ίδιο είχε κάνει και στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό) και ειδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα δεν άφησε τους "ερυθρόλευκους" να δημιουργήσουν ούτε μια ευκαιρία!

Στο β' ημίχρονο ο Ισπανός τεχνικός, μετά τις λάθος αρχικές του επιλογές, με διορθωτικές κινήσεις βελτίωσε την εικόνα της ομάδας του, που έγινε πιο απειλητική. Όμως κι ο Ατρόμητος δεν φοβήθηκε τον μεγάλο αντίπαλό του και στο τέλος λίγο ήθελε να πάρει και το παιχνίδι. Δίκαιη ισοπαλία, όχι όμως αντιπροσωπευτικό και το 0-0, που δεν δείχνει το πάθος του Ατρόμητου, αλλά και την... όρεξη του Ολυμπιακού, που μπήκε στο παιχνίδι μετά το 65'!

Άτυχος, αλλά και άστοχος ο Παναιτωλικός, δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα από τον "χλομό" ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 1-0. "Μπερδεμένος" ο Στέφενς με τους ποδοσφαιριστές του, πολύ καλή η τακτική και η δουλειά του Χάβου στον Παναιτωλικό.

Τυχερός και ο Παναθηναϊκός στο "Απ. Νικολαϊδης" κόντρα στον μαχητικό Πανιώνιο (1-0). Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να πάρουν σοβαρό προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψή, όμως, όλα άλλαξαν... Χωρίς κέντρο, οι "πράσινοι" έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πάρουν τα ηνία του αγώνα, να χάσουν πέναλτι και να δημιουργήσουν κι άλλες τρεις κλασικές ευκαιρίες, χωρίς να μπορέσουν να ισοφαρίσουν. Μεγάλο λάθος του Παναγόπουλου να "κρατήσει" στην κορυφή της επίθεση τον βαρύ Καπάνταη και όχι τον έξοχο Αραβίδη, που "ταλαιπώρησε" την αντίπαλη άμυνα (για κεντρικό αμυντικό... ψάχνει τώρα ο Παναθηναϊκός).

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πλατανιά (3-0), ενώ ο Απόλλωνας συνέχισε την ανοδική του πορεία επικρατώντας εύκολα με 4-0 του "αναιμικού" ΠΑΣ Γιάννινα. Δικαιολογημένα τα παράπονα της Ξάνθης από τη διαιτησία του Ζαχαριάδη στην Κομοτηνή, καλύτερος όμως ο νικητής (2-1) Πανθρακικός. Σπουδαία νίκη για τη Βέροια στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ (0-1), σημαντική νίκη και για τον Λεβαδειακό (2-0) επί του Εργοτέλη, που χθες έλυσε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πετράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL