Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C19.2°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.5°C15.6°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.0°C16.6°C
4 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C16.9°C
2 BF 65%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ / Ατρόμητος - Ολυμπιακός αύριο στο Περιστέρι...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ / Ατρόμητος - Ολυμπιακός αύριο στο Περιστέρι...

Ο Ολυμπιακός αυτήν την εποχή διανύει, νομίζουμε, μια από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας του. Όταν η ομάδα του Πειραιά είχε στις τάξεις της πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, η αγωνιστική της παρουσία ήταν τουλάχιστον ισάξια της φετινής στο εγχώριο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Φέτος ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έχουν καταφέρει, χωρίς μεγάλα ονόματα, να φτιάξουν μια ομάδα που και θέαμα προσφέρει και πολύ εύκολα σκοράρει.

"Απόδειξη" των παραπάνω οι δύο τελευταίες "τεσσάρες" σε Καλλονή και Αστέρα Τρίπολης, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα. Αύριο (7.30 μ.μ.) πάντως στο Περιστέρι οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν κόντρα στον δυνατό Ατρόμητο ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που δεν προβλέπεται "περίπατος". Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην συναρπάζουν με την απόδοσή τους, όμως ο Γιώργος Παράσχος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια "δεμένη" ομάδα, που καταφέρνει να παίρνει τις περισσότερες φορές αυτό που θέλει. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο βέβαιος πρωταθλητής να αφήσει πόντους, μετά τους μοναδικούς δύο, που έχασε στο Αγρίνιο.

Σήμερα το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τρεις συναντήσεις, ΟΦΗ - Βέροια (3.00 μ.μ.), Λεβαδειακός - Εργοτέλης (5.15 μ.μ.) και Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (7.30 μ.μ.). "Απελπιστικός" στο Αγρίνιο, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ξαναγύρισει στις επιτυχίες κόντρα στον "χλωμό", αυτή την εποχή, Πανιώνιο. Θα βοήθήσει τους "πράσινους" ο Πέτριτς, χρειάζονται όμως ακόμη δυο μετεγγραφές στον άξονα. Στον Πανιώνιο ο Παναγόπουλος δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Ο ΟΦΗ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να νικήσει τη Βέροια παρά ο Λεβαδειακός τον Εργοτέλη...

Αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί δυνατό παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό (3.00 μ.μ.) με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο. "Όλα ανοιχτά" στους αγώνες Απόλλωνα Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα (5.15 μ.μ.), Αστέρα Τρίπολης - Πλατανιά (5.15 μ.μ.) και Πανθρακικού - Ξάνθης (5.15 μ.μ.). Τελευταία ευκαιρία για τον Άρη τη Δευτέρα (7.30 μ.μ.) με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL