Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ / Αήττητος ο Ολυμπιακός, σπάει τα ρεκόρ...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ / Αήττητος ο Ολυμπιακός, σπάει τα ρεκόρ...

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκε όπως περίπου αναμενόταν, χωρίς εκπλήξεις και με... σίγουρο πρωταθλητή! Ο Ολυμπιακός, με μεγάλη ευκολία, άφησε πίσω του 10 βαθμούς τον δεύτερο και με απαιτήσεις φέτος ΠΑΟΚ, δείχνοντας με την παρουσία του ότι μπορεί να καταφέρει φέτος ό,τι δεν έκανε πέρσι, δηλαδή να τερματίσει αήττητος στη διοργάνωση. Καλή μπάλα από την ομάδα του Μίτσελ, πολλά γκολ (πάει για ρεκόρ), παρά τις μικρές αδυναμίες της...

Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τη δεύτερη προνομιούχο θέση και ακολουθούν ο Ατρόμητος, που έχει μεν καλή ομάδα και καλό προπονητή (Παράσχος), αλλά χωρίς ενίσχυση δύσκολα θα πάει ψηλότερα. Στην 4η θέση ο Παναθηναϊκός, που με τη γρήγορη και νεανική του ομάδα φαίνεται ικανός για όλα, ενώ την πεντάδα των "πλέι οφ" κλείνει ο Αστέρας Τρίπολης, με μέτριους όμως ρυθμούς. Πιο κάτω οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, όμως τον μεγαλύτερο κίνδυνο για υποβιβασμό διατρέχουν πρώτα ο Άρης, με τα τεράστια οικονομικά του προβλήματα, και ύστερα η Βέροια και ο Απόλλων Σμύρνης.

Στη 17η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου πολύ καλός ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη, διέσυρε με 5-0 τον Απόλλωνα. Ωραία γκολ από Σάμαρη και Σαβιόλα, μόνο στο πρώτο 25λεπτο πάλεψαν οι γηπεδούχοι. Στην Τούμπα και μέχρι το 79' όλα ήταν ρευστά ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό, με τον "απίστευτο" Θάνο να ακυρώνει κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων. Ακολούθησε το ξέσπασμα των γηπεδούχων (3-0) με πρωταγωνιστή τον Λούκας...

Ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη φορά "έκρυψε την μπάλα" στον αγώνα με την Ξάνθη (2-1). Οι "πράσινοι" με δύο ακόμη μετεγγραφές και πιο σταθερή απόδοση στη συνέχεια μπορούν να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ. Ο Πανθρακικός πάλεψε στο Περιστέρι, αλλά έχασε στα... σημεία (3-1). Εύστοχος ο Ατρόμητος, παρ' ότι είχε λιγότερες ευκαιρίες.

Δεν λέει να συνέλθει ο Αστέρας που κινδύνευσε ακόμη και με ήττα στην Τρίπολη από την αξιόμαχη Βέροια (0-0). Σπουδαία νίκη ο Πλατανιάς στα Χανιά επί του μαχητικού Πανιωνίου (1-0). Ανεβαίνει συνεχώς ο ΟΦΗ, που νίκησε και τον Παναιτωλικό (2-1) στο Ηράκλειο. "Κόλλησαν" στο 0-0 Καλλονή και Εργοτέλης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL