Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ / Ντέρμπι στο Περιστέρι...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΟΠΑΠ / Ντέρμπι στο Περιστέρι...

Σοβαρή ομάδα, με πρόγραμμα και άψογη τακτική, ο Ατρόμητος, με έμπειρο προπονητή (Παράσχος) και με στοχοποιημένες μετεγγραφές, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος και να ελπίζει να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται επτά βαθμούς μπροστά του.

Ευκαιρία για την ομάδα του Περιστερίου, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της, είναι η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση (5.15 μ.μ.) στο πλαίσιο της εμβόλιμης αγωνιστικής (16ης), όπου οι γηπεδούχοι ελπίζουν να λυγίσουν τον μεγάλο αντίπαλό τους. Πάντως, και οι δύο ομάδες προέρχονται από εμφατικές νίκες, που συνοδεύτηκαν από πειστικές εμφανίσεις, ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καλλονή. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται αμφίρροπο και "ανοιχτό" σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο στην Ελλάδα και ο ΠΑΣ Γιάννινα δύσκολα θα γλιτώσει στο Φάληρο (7.30 μ.μ.). Σε αγωνιστική πτώση ο Εργοτέλης, δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση του ανεβασμένου Απόλλωνα (3.00 μ.μ.) στο "Παγκρήτιο", δυσκολίες και για την Ξάνθη στα Πηγάδια κόντρα στον ικανό για όλα ΟΦΗ (5.15 μ.μ.).

"Περίεργη" ομάδα ο Λεβαδειακός, με πέντε συνεχόμενες νίκες στην έδρα του, υποδέχεται (7.30 μ.μ.) τον επίσης ασταθή Παναθηναϊκό, που έκανε βήματα πίσω μετά την ήττα του από τον Ατρόμητο. Έχασαν σημαντικό έδαφος οι "πράσινοι" στη μάχη για την 2η θέση, αλλά έχουν τις δυνατότητες να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες των γηπεδούχων στην άμυνα.

Ο Πανθρακικός θέλει να αποδείξει πως η Ριζούπολη ήταν μια κακή παρένθεση και έχει τις ικανότητες να επιβληθεί της "χλωμής" Καλλονής στην Κομοτηνή (5.15 μ.μ.). Με πολλά προβλήματα ο Παναιτωλικός, υστερεί στα τελευταία παιχνίδια, ευκαιρία για τον Πλατανιά να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο Αγρίνιο (5.15 μ.μ.). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τις συναντήσεις Πανιώνιος - Βέροια (5.15 μ.μ.) και Άρης - Αστέρας Τρίπολης (7.30 μ.μ.).

Τ. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL