Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Π. Πελεκούδας: «Να βοηθήσει ο κόσμος, να μείνουμε στον ΠΑΟ»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Πελεκούδας: «Να βοηθήσει ο κόσμος, να μείνουμε στον ΠΑΟ»

Δύο εικοσιτετράωρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα των «πράσινων», ο έμπειρος βολεϊμπολίστας μίλησε στον 105.5 στο Κόκκινο και αναφέρθηκε στους τελικούς, σχολίασε την επόμενη μέρα τόσο για τον ίδιο όσο και για τον σύλλογο, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο περιστατικό με το υβριστικό σύνθημα που τραγούδησε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και για το οποίο αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

«Θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι πια είναι δύσκολο να καλυφθούν συμβόλαια όπως το δικό μου αλλά τα λεφτά δεν είναι το παν, δεν ήρθε η ώρα να φύγω από τον σύλλογο», δήλωσε ο Παναγιώτης Πελεκούδας. «Αν ο κόσμος δεν στηρίξει δεν ξέρουμε που θα βρεθούμε όλοι εμείς. Εχουν γίνει επαφές με τον κ. Μαλακατέ αλλά λόγω των τελικών, η ομάδα έπρεπε να μείνει ανεπηρέαστη. Είναι μια μεταβατική περίοδος για τον Παναθηναϊκό, πρέπει να βρεθούν νέα πατήματα και ο κόσμος μόνο μπορεί να τα δώσει».

Αναφερόμενος στην επανέναρξη μετά την καραντίνα, είπε: «Ηταν σαν να παίζουμε φιλικά αλλά ήταν οι τελικοί του πρωταθλήματος. Ολους μας επηρέασε η καραντίνα».

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου με τους συμπαίκτες του, αλλά μαζί με τους πανηγυρισμούς τραγούδησε και υβριστικό σύνθημα με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο περιστατικό να διαδοθεί και ο ίδιος να βρεθεί στο στόχαστρο. Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ζήτησε συγγνώμη με δήλωσή του. Μιλώντας για το συγκεκριμένο γεγονός στο Κόκκινο, τόνισε: «Στην Ελλάδα κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι και όχι τι κάνουμε εμείς. Πολλοί από αυτούς που με κατηγόρησαν, με βρίζουν χυδαία στο γήπεδο. Ολοι έχουμε μια μάνα και έναν πατέρα. Είναι λάθος μου, ζήτησα συγγνώμη, εάν αυτό αναγνωρίστηκε ή όχι, εγώ έκανα το χρέος μου και κοιμάμαι ήρεμος το βράδυ, ήταν μία άτυχη στιγμή, έχουν συμβεί πάρα πολλές αντίστοιχες, απλά αυτή δημοσιοποιήθηκε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL