Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C22.4°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C21.6°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.2°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
3 BF 46%
Ερασιτέχνης ΠΑΟ / Ερασιτέχνης ΠΑΟ: Νέα διοίκηση, μεγάλο "φορτίο", πολλά ερωτήματα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ερασιτέχνης ΠΑΟ / Ερασιτέχνης ΠΑΟ: Νέα διοίκηση, μεγάλο "φορτίο", πολλά ερωτήματα

Τα τελευταία χρόνια οι εκλογές των ερασιτεχνικών τμημάτων των μεγάλων ομάδων δεν συγκεντρώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι αυτό αποτελεί μια παθογένεια αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για τη μοναδική δημοκρατική διαδικασία μέσω της οποίας μπορεί να εκφραστεί και ο φίλαθλος. Σ’ αυτή τη θέση βρέθηκε την προηγούμενη Τρίτη (7.7) ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όταν συγκεντρώθηκε στη Λεωφόρο προκειμένου να συμμετάσχει στις αρχαιρεσίες για νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά την αποχώρηση του Δ. Γιαννακόπουλου.

Εποχή Μαλακατέ στον Ερασιτέχνη

Ο Παναγιώτης Μαλακατές κέρδισε τις εκλογές ως μοναδικός υποψήφιος (με 75 ψήφους από τις 119 συνολικά, την ώρα που στο γήπεδο βρέθηκαν πολύ περισσότεροι οπαδοί). Η διαδικασία θα ήταν καθαρά τυπική εάν δεν υπήρχε το θέμα της Διπλής Ανάπλασης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα χρειαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να πάρει ξεκάθαρη θέση για τα πλάνα του Δήμου Αθηναίων που αφορούν τον Βοτανικό και όχι τη Λεωφόρο, όπως επιθυμεί διακαώς η μεγαλύτερη μερίδα των οργανωμένων.

Ο Παναγιώτης Μαλακατές βρίσκεται χρόνια κοντά στον Ερασιτέχνη από διάφορα πόστα, ωστόσο στην πρώτη του επαφή με τους οπαδούς απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη τοποθέτηση για το τι ακριβώς θα επιδιώξει ως νέος πρόεδρος. Και, το κυριότερο, απέφυγε να τοποθετηθεί για το μέλος του συνδυασμού του Χρόνη Ακριτίδη, ο οποίος αποτέλεσε το «κόκκινο πανί» για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Ο Χρόνης Ακριτίδης στο στόχαστρο

Ο Χρόνης Ακριτίδης, επί χρόνια στέλεχος της Ν.Δ., υποψήφιος βουλευτής, αναπληρωτής δήμαρχος επί Κακλαμάνη και αντιδήμαρχος επί Ντ. Μπακογιάννη, ορίστηκε διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε. -κρατική εταιρεία επί ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει μετατραπεί σε δημοτική από τον Κ. Μπακογιάννη- στην οποία έχουν εκχωρηθεί ο Εθνικός Κήπος και ο Λόφος Φιλοπάππου για ανάπλαση. Το συγκεκριμένο πρόσωπο αμφισβητήθηκε έντονα, παρά τις προσπάθειες του Π. Μαλακατέ να διαβεβαιώσει πως προτεραιότητά του Ακριτίδη θα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι οπαδοί ζήτησαν ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα αν θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας αντί αυτών της εταιρείας. Και απάντηση δεν πήραν…

Η Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε. και η Διπλή Ανάπλαση

Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δεν υπάρχει κάτι που να συνδέει την Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε. με τη Διπλή Ανάπλαση, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει στο προσεχές διάστημα και γι’ αυτό δικαιολογείται η... ανησυχία του κόσμου του ΠΑΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, προωθείται σχήμα τεχνικών εταιρειών, χρηματοδοτών και της ανώνυμης εταιρείας του δήμου Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε. προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σχήμα που θα «τρέξει» τη Διπλή Ανάπλαση.

Ένα από τα σενάρια που επεξεργάζεται ο δήμος είναι να εντάξει στο σχέδιο και όμορο οικόπεδο 16 στρεμμάτων προκειμένου να χωρέσει και γήπεδο μπάσκετ. Αυτό που δεν είναι γνωστό έχει να κάνει με ακόμη ένα οικόπεδο που βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του Ελαιώνα και προορίζεται για τη δημιουργία του αποτεφρωτηρίου. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις για ένταξη και του συγκεκριμένου οικοπέδου στο... γηπεδικό, κάτι που σημαίνει πως το κέντρο αποτέφρωσης νεκρών θα πάει στις... καλένδες για χάρη των γηπέδων.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL