Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.6°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C16.2°C
4 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.0°C17.1°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
16.1°C17.7°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 61%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Όχι πως δεν γνωρίζαμε τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά, όπως προ καραντίνας, έτσι και μετά ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να παρελαύνει. Κυρίως το έπραξε στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ, ενώ σε καλή κατάσταση εμφανίστηκε και στην έναρξη των πλέι οφ. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν δύο φορές τον μεγάλο αντίπαλό τους ΠΑΟΚ στην Τούμπα μέσα στο 2020!

Την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος του "Δικέφαλου" εμφανιζόμενος με τον αέρα του πρωταθλητή. Ο ΠΑΟΚ, μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, ζήτημα είναι αν έκανε δύο φάσεις για γκολ! Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι στο δημιουργικό κομμάτι η ομάδα του Φερέιρα προκαλούσε θλίψη, με μία εμφάνιση που παρέπεμπε στο διάστημα πριν από τη διακοπή, χωρίς την παραμικρή βελτίωση, παρά τις δηλώσεις περί του αντιθέτου.

Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά έχρισε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή. Και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να χάσει και την προνομιούχο δεύτερη θέση. Φαίνεται πως ο κύκλος της πετυχημένης ομάδας του Λουτσέσκου έχει κλείσει και πως θα πρέπει από τώρα να ληφθεί μέριμνα για την επόμενη μέρα...

Το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (9.30 μ.μ., Nova) σε ένα παιχνίδι που ίσως τα έχει όλα... Οι φιλοξενούμενοι σε όλα τα παιχνίδια τους δεν κλείνονται, δημιουργούν πολλές φάσεις έχοντας ποιοτικούς παίκτες στο έμψυχο υλικό τους.

Πιο νωρίς στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (7.15 μ.μ., Nova). Η "Ένωση" κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο είχε επιλέξει συντηρητικό τρόπο παιχνιδιού, αλλά σώθηκε στο τέλος. Ακίνδυνη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, την έβγαλε από το αδιέξοδο ο Λιβάγια. Ο Καρέρα πρέπει να αλλάξει τακτική αν θέλει η ΑΕΚ να βρει τον δρόμο τους... Επικίνδυνη ομάδα ο ΟΦΗ, ικανός να κάνει ζημιά στους φιλοξενούμενους.

Δύο συναντήσεις αύριο για τα πλέι άουτ. Αστέρας - Πανιώνιος (4.30 μ.μ., Nova) στην Τρίπολη και Παναιτωλικός ΑΕΛ (8 μ.μ., ΕΡΤ) στο Αγρίνιο. Στη Νέα Σμύρνη ελπίζουν στην αναδιάρθρωση της Σούπερ Λιγκ κατά τη διάρκεια της διακοπής, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία, κάτι που σωστά έκαναν άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τώρα είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν, με λίγες όμως πιθανότητες σωτηρίας... Μόνο νίκη θέλει ο Παναιτωλικός για να μην μπλέξει...

Αυτές τις ημέρες σημείο αναφοράς είναι ο Παναθηναϊκός. Όμως από τη μια πλευρά ο εκρηκτικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος και από την άλλη ο "αψυχολόγητος" Γιάννης Αλαφούζος τον έχουν φέρει σε αδιέξοδο...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL