Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
Υφυπουργείο Αθλητισμού / Υφυπουργείο Αθλητισμού: Κομματικό «φέουδο» στην Ανδρέα Παπανδρέου 37!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υφυπουργείο Αθλητισμού / Υφυπουργείο Αθλητισμού: Κομματικό «φέουδο» στην Ανδρέα Παπανδρέου 37!

Νέα ήθη από τη Νέα Δημοκρατία και στον αθλητισμό. Σε μια εντελώς κομματική διαδικασία, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης χρησιμοποίησε την ιδιότητά του ως μέλος της κυβέρνησης και έστειλε στις 15 Απριλίου επιστολή προς τις ΔΕΕΠ (Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικής Περιφέρειας) της Νέας Δημοκρατίας με θέμα το «Ζήσε Αθλητικά» και αποστολέα την... «Ελληνική Δημοκρατία - Υπουργείο Πολιτισμού - Υφυπουργός» και διεύθυνση «Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι»!

Αφού αποκαλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη «κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», λέει στη συνέχεια στους αποδέκτες της επιστολής: «Εσείς, τα στελέχη, τα μέλη της παράταξής μας, οι κομματικές δομές είστε η ραχοκοκαλιά του κόμματος»!

Ο πρώην γγΑ Ιούλιος Συναδινός έγραψε στο Facebook: «Ένας τραγικός υφυπουργός απευθύνεται στις κομματικές του οργανώσεις με επιστολόχαρτο του υπουργείου. Κράτος - φέουδο, ιδιωτική τους περιουσία. Κόμμα - κράτος. Αντικρατιστές, τρομάρα τους!!! Υφυπουργός Αθλητισμού. Μαυρογιαλούρος από το μακρινό παρελθόν».

«Μεσούσης της υγειονομικής κρίσης κι ενώ σύσσωμη η αθλητική κοινότητα αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα εξαιτίας της υποχρεωτικής αναστολής κάθε αθλητικής δραστηριότητας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, ενεργώντας ως κομματάρχης άλλων εποχών, απέστειλε προς τους προέδρους των Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών, που θεωρεί 'δικούς του', την επιστολή αυτή» αναφέρει στη δήλωση του ο τομεάρχης Αθλητισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουρνούς.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στην απάντησή του ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ψευδώς μια πασχαλιάτικη επιστολή μου προς τις ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα ως 'αποκάλυψη' παρέμβασης τάχα προς τους προέδρους των αθλητικών ομοσπονδιών... Η επιτυχία του 'Ζήσε Αθλητικά' είναι η καλύτερη απάντηση στα ψεύδη τους".

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL