Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.9°C27.0°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
23.6°C29.0°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
22.1°C25.9°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
22.7°C26.9°C
6 BF 28%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
27 °C
27.3°C27.3°C
2 BF 29%
Άννα Κορακάκη: / Άννα Κορακάκη: Δίκαιο να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άννα Κορακάκη: / Άννα Κορακάκη: Δίκαιο να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης σκοποβολής Άννα Κορακάκη, μιλώντας στο «Metropolis 95,5», χαρακτήρισε «δίκαιη» την πιθανότητα να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, ενώ αναφέρθηκε και στον κίνδυνο να υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού στο Ολυμπιακό Χωριό.

«Η ΔΟΕ ξεκαθάρισε πως θα γίνουν κανονικά και με προτρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Δεν είναι μόνο οι αθλητές που έχουν προκριθεί για το Τόκιο, είναι κάποιοι που δεν έχουν προκριθεί, γιατί δεν έχουν γίνει τα προολυμπιακά τουρνουά. Είναι πάρα πολλά τα θέματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» είπε η Άννα Κορακάκη και συνέχισε:

«Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν μια αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το πρόβλημα είναι το τώρα και ο ένας μήνας που μένουμε μέσα. Οι Ολυμπιακοί είναι σε τέσσερις μήνες και μπορεί τότε να έχει λυθεί το θέμα. Η ΔΟΕ επιμένει να συνεχίσουμε κανονικά, αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν έχουμε βγει από την κανονικότητά μας; Οι Ρώσοι σκοπευτές της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε ένα προπονητικό κέντρο και κάνουν προετοιμασία παρά την καραντίνα. Εγώ θέτω το ερώτημα τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα μέσα στο Ολυμπιακό χωριό, όπου θα είμαστε 12.000 άτομα από όλο τον κόσμο;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL