Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "32" / Για την ανατροπή στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "32" / Για την ανατροπή στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το 0-1 της Τούμπας, ο Ολυμπιακός καλείται σήμερα το βράδυ (10 μ.μ.) να νικήσει και την Άρσεναλ στο Λονδίνο, προκειμένου να προκριθεί στη φάση των "16" του Γιουρόπα Λιγκ. Η αποστολή των "ερυθρόλευκων" της Ελλάδας είναι πολύ δύσκολη μετά τη νίκη 0-1 των "κανονιέρηδων" στον Πειραιά, αλλά δεν χάνουν τις ελπίδες τους.

"Όλοι είδαν στην Αγγλία πως οι αγώνες με την Τότεναμ ήταν ισορροπημένοι. Ήταν δύσκολα για εμάς, αλλά και για την Τότεναμ το ίδιο. Έχουμε ποιότητα και ποτέ δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητά μας, ποτέ. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και θα το δείτε ξανά στο Λονδίνο. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, γιατί υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε την Άρσεναλ" δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και συνέχισε:

"Νομίζω πως στο πρώτο ματς το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες. Όταν κάτι πάει στραβά αμυντικά, ομάδες πως η Άρσεναλ το εκμεταλλεύονται, γιατί έχουν το ένστικτο του εκτελεστή. Αυτό ήταν ωστόσο το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά να παλέψουμε. Πιστεύω στην ομάδα μου. Μπορούμε...".

Από την πλευρά του ο προπονητής της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα είπε για το ματς της προηγούμενης βδομάδας: "Γενικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μας, εκτός από τα πρώτα δέκα λεπτά, όπου είχαμε πρόβλημα να ελέγξουμε κάποιες καταστάσεις και επιπλέον χάναμε την μπάλα σε επικίνδυνα σημεία, ενώ θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε και να γίνουμε επικίνδυνοι. Πέραν αυτού, όμως, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε μία καλή ομάδα, με εξαιρετικό ρεκόρ στην έδρα της. Καταφέραμε επιπλέον να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη, κάτι που επίσης ήταν θετικό".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL