Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
KΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / Εύκολη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

KΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / Εύκολη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

To γκολ του Σφιντέρσκι "τέλειωσε" νωρίς την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού μετά το 2-0 στην Τούμπα νίκησε 0-1 και στο ΟΑΚΑ, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από έναν αγωνιστικά μέτριο Παναθηναϊκό.

Ο κάτοχος του τροπαίου δεν μπήκε στον αγώνα για να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά έπαιξε επιθετικά από την αρχή για τη νίκη και την κατέκτησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η τακτική του Άμπελ Φερέιρα να πιέσει πολύ ψηλά τους «πράσινους» αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και ταυτόχρονα έδωσε στην ομάδα του ευκαιρίες για αρκετές υποσχόμενες ευκαιρίες, με τον Παναθηναϊκό ανήμπορο να επιβάλει τον ρυθμό του.

Στο 9' σουτ του Χατζηθεοδωρίδη από καλή θέση πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη και στο 11' ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 0-1. Μετά από εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Πέλκα, ο Σφιντέρσκι πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Διούδη από το σημείο του πέναλτι.

Από ένα σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ "έδωσε γήπεδο" στον Παναθηναϊκό, που, όπως και στον αγώνα με την ΑΕΚ, δεν μπορούσε να το εκμεταλλευτεί. Οι "πράσινοι" είχαν κάποιες "μικροευκαιρίες", αλλά κι ο ΠΑΟΚ στις αντεπιθέσεις θα μπορούσε να είχε κάνει το 0-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης, Νάγκι (46' Αγιούμπ), Χατζηγιοβάνης (58' Περέα), Ζαχίντ (70' Mπουζούκης), Μακέντα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα (85' Μιχαηλίδης), Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (63' Λάμπρου), Σφιντέρσκι (72' Άκπομ).

* Σήμερα (7 μ.μ.) διεξάγεται η ρεβάνς του 0-0 μεταξύ Ατρόμητου και Άρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL