Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Άνευ αντικρίσματος η επίσκεψη του Γεραπετρίτη στη Νιόν. Ο υπουργός Επικρατείας γύρισε με άδειο καλάθι από την Ελβετία και προσπαθεί τώρα να το γεμίσει με άστοχες δηλώσεις και με εξαγγελίες για ακόμη πιο αλλοπρόσαλλους χειρισμούς στη συνέχεια.

Όταν οι άνθρωποι μιας κυβέρνησης που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο δεν έχουν πάει ούτε μια φορά σε γήπεδο, όλα να τα περιμένετε στη συνέχεια... Στη Σούπερ Λιγκ είναι εκρηκτική η κατάσταση μετά τους αγώνες Κυπέλλου μέσα στην εβδομάδα. Ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ συνεχίζεται, ενώ τώρα φωνάζει και ο Παναθηναϊκός μετά τον "σφαγιασμό" του στην Τούμπα από το ελβετικό γκρουπ που επέλεξε ο Περέιρα.

Ήταν δεδομένο ότι οι "πράσινοι" μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής θα έβρισκαν έναν θυμωμένο αντίπαλο στην Τούμπα. Άντεξαν ωστόσο στην αρχική πίεση των Θεσσαλονικέων και είχαν τις προϋποθέσεις να χτυπήσουν στην κόντρα. Ο Παναθηναϊκός είχε κατορθώσει να φέρει τον αγώνα στα μέτρα του, αλλά σ' εκείνο το σημείο ο Ελβετός διαιτητής καταλόγισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι (κακώς δεν του άλλαξε γνώμη ο AVAR). Έτσι ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, έβγαλε την πίεση και αυτή μεταφέρθηκε στο "τριφύλλι", που θα μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει ένα... βουνό μπροστά του αντιμετωπίζοντας σήμερα το βράδυ την ΑΕΚ (7.30, Nova) στο Ολυμπιακό Στάδιο για το πρωτάθλημα και έχοντας στο μυαλό του και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο… Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αυτήν την περίοδο δείχνει ικανή για όλα, όμως στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να έχεις τύχη και αποτελεσματικότητα...

Στην ΑΕΚ ένα από τα πολλά και σημαντικά επιτεύγματα του Μάσιμο Καρέρα είναι το γεγονός ότι διατηρεί τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση κάνοντάς τους να νιώθουν όλοι σημαντικοί και χρήσιμοι! Η "Ένωση" με την προσθήκη του Αραούχο στην επίθεσή της γίνεται πιο δυνατή, όμως για να γίνει πιο ανταγωνιστική χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση. Τον Κροάτη Φραν Γιόβιτς επέλεξε η ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε επί της ουσίας σημαντικά κέρδη από τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου επί της Λαμίας. Ούτε καλό παιχνίδι έκανε λόγω της έλλειψης συνοχής ούτε γκολ πέτυχε... όμως το απόγευμα στο Περιστέρι εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει του υποτονικού φέτος Ατρόμητου (5.15 μ.μ., ΕΡΤ). Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πολύ καλύτεροι των γηπεδούχων, τους οποίους δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει ο Σάββας Παντελίδης.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ρεβάνς από τον Παναθηναϊκό, που τόσα προβλήματα του δημιούργησε φέτος στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Φερέιρα πήρε ένα μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο "Δικέφαλος", με Μίσιτς, Μαουρίσιο και Πέλκα στη μεσαία γραμμή, είναι... άλλη ομάδα και ικανός να νικήσει "εύκολα" τον ΟΦΗ το απόγευμα στην Τούμπα (6 μ.μ.). Το μεσημέρι στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον ικανό για όλα Άρη (3 μ.μ., Nova).

Αύριο διεξάγεται ο αγώνας Παναιτωλικού - Βόλου (6 μ.μ., ΕΡΤ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL