Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Για "καλό αποτέλεσμα" ο ΠΑΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Για "καλό αποτέλεσμα" ο ΠΑΟΚ

του Ν. Πανταζίδη

Ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει σήμερα (8.00 μ.μ., ΑΝΤ1) στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας την Άλκμααρ, μια ομάδα γνωστή μας από τις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης πριν περίπου έναν μήνα.

Η ολλανδική ομάδα είχε νικήσει στην πρεμιέρα τη Μακάμπι στη Χάιφα (1-0), αλλά αν κρίνουμε το πώς απέκλεισε τον Ατρόμητο (νίκησε 3-0 στο Περιστέρι και ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της), δεν μπορεί να θεωρηθεί "φόβητρο". Πάντως, στην προηγούμενη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος νίκησε 2-1 την Αϊντχόφεν και απέχει μόλις έναν βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά απολύθηκε ο προπονητής της Γκέρτιαν Φέρμπεεκ!

Στον σημερινό αγώνα ο ΠΑΟΚ έχει ένα αβαντάζ, αλλά και ένα... ντεζαβαντάζ. Ο προπονητής του Χουμπ Στέφενς είναι Ολλανδός και ξέρει πολύ καλά την Άλκμααρ, αλλά από την άλλη είναι τιμωρημένος και θα δει το ματς από την εξέδρα! Στη χθεσινή συνέντευξη είπε: "Στην Ελλάδα μετράει πάντα η νίκη. Με ενδιαφέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, θα το απαντήσω μετά από 90 λεπτά. Δεν ξέρω πώς θα πάει ο αγώνας, αν παίξει η Άλκμααρ όπως με την Αϊντχόβεν, ίσως να είναι δύσκολο".

Για την τιμωρία του είπε: "Δεν ξέρω τι έχει διαβάσει η ΟΥΕΦΑ, είμαι απογοητευμένος από την τιμωρία, αλλά περισσότερο από τον διαιτητή που του μίλησα στα ολλανδικά και τα μετέφρασε στα αγγλικά, που είχαν άλλο νόημα, ήταν πιο βαριά".

Στο αντίπαλο "στρατόπεδο" ο "υπηρεσιακός" τεχνικός της Άλκμααρ, Μάρτιν Χερ, τόνισε ότι περιμένει τον ΠΑΟΚ να παραταχθεί με αμυντικογενές σχήμα, ωστόσο είπε ότι οι αντεπιθέσεις του είναι επικίνδυνες κι εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούν οι παίκτες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL