Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Το ότι τελικά έγινε και ολοκληρώθηκε η συνάντηση για τα προβλήματα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ μπορείς να το δεις ως το πρώτο βήμα. Από εκεί και πέρα, όμως, όσα μας είπαν οι διοργανωτές της δεν συνιστούν λόγους για ιδιαίτερη αισιοδοξία. Το ότι οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν το καλοκαίρι και όχι τον Οκτώβριο το γνωρίζαμε και ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στα πλέι οφ θα έχουμε ξένους διαιτητές αναμενόταν. Όσα είπαν ο Αυγενάκης και ο Χούμπελ δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν οι συνθήκες. Όταν οι παράγοντες των μεγάλων συλλόγων δεν αλλάζουν τις κακές τους συνήθειες, μην περιμένετε να βελτιωθεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Σήμερα, στο αγωνιστικό κομμάτι του πρωταθλήματος, δεσπόζει το μεγάλο παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακού (7.30 μ.μ., Nova) στο ΟΑΚΑ. Η "Ένωση" με τον Καρέρα στον πάγκο της από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται πιο συμπαγής, πιο ομοιογενής, δίχως ανασφάλειες και με υψηλή αυτοπεποίθηση στις προσπάθειές της!

Στον Βόλο έκανε "περίπατο" και τα τρία γκολ που έβαλε στην ομώνυμη ομάδα θα μπορούσε να ήταν πολύ περισσότερα!

Η ΑΕΚ, με τον ρυθμό που παίζει, είναι ικανή να υποχρεώσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην πρώτη φετινή ήττα του...

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν άφησαν βαθμό στην Κρήτη, όπως "συνήθιζαν" τα τελευταία χρόνια, αλλά παρουσιάστηκαν "μουδιασμένοι" και δεν έβγαλαν πολλές φάσεις. Το βράδυ, στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα παραταχθούν χωρίς τον Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, κάτι που κάνει την αποστολή τους ακόμη πιο δύσκολη. Σλοβένος ο διαιτητής του αγώνα, αλλά στο VAR θα είναι Έλληνες...

Το μεσημέρι, στα Πηγάδια, η Ξάνθη υποδέχεται τον ΟΦΗ (3 μ.μ., ΕΡΤ). Δύο ομάδες που περνάνε περίοδο κάμψης...

Την ίδια ώρα, στη Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (Nova). Οι γηπεδούχοι, με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν "εύκολα" από τον Παναθηναϊκό, αλλά έχουν ποιοτικούς παίκτες.

Αμφίρροπο το παιχνίδι στο Αγρίνιο το απόγευμα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Άρη (5.15 μ.μ., ΕΡΤ). Οι γηπεδούχοι έχουν ενισχυθεί μετεγγραφικά, παλεύουν πλέον όλα τα παιχνίδια και φαίνονται ικανοί να ανέβουν βαθμολογικά. Ο Άρης σκοράρει όπου... παίζει, όμως αμυντικά έχει προβλήματα.

Αύριο οι συναντήσεις ΠΑΟΚ - Βόλου στην Τούμπα (6 μ.μ.) και Λαμίας - Αστέρα Τρίπολης (8 μ.μ., ΕΡΤ).

Κανένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, που κερδίζει εύκολα τον Βόλο. Στο βραδινό παιχνίδι όλα είναι ανοιχτά...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL