Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
ΤΕΝΙΣ - AUSTRALIAN OPEN / Στις "16" η Σάκκαρη, αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΕΝΙΣ - AUSTRALIAN OPEN / Στις "16" η Σάκκαρη, αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς

H Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την επιτυχία της...

Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε κόντρα στη Μάντισον Κις ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Αμερικανίδας και προκρίθηκε στις "16" του Australian Open! Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της Ελληνίδας τενίστριας που φτάνει στον τέταρτο γύρο ενός Grand Slam. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα από την Τσεχία, περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, που απέκλεισε τη Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

"Πραγματικά πιστεύω πως μπορώ να πάρω το τουρνουά, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ! Αυτό το πράγμα το κάνω γιατί το αγαπώ και αν δεν πίστευα σε μένα, θα είχα σταματήσει πολύ νωρίτερα και παίζω γιατί πιστεύω πως μπορώ να κερδίσω το τουρνουά. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και όπου με πάει" δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη και συνέχισε:

"Πάλευα πολύ σε κάθε Grand Slam. Πάντα σταματούσα στον τρίτο γύρο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στον τέταρτο. Είναι μια μεγάλη ημέρα για μένα, μπροστά σ' αυτό το υπέροχο κοινό. Η αναμέτρηση με την Κβίτοβα θα είναι άλλο ένα σκληρό ματς, άλλη μια μεγάλη πρόκληση. Έχουμε παίξει πολλές φορές. Τώρα θέλω ν' απολαύσω την ημέρα και να μη σκεφτώ το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που θέλω είναι να απολαύσω τη Μελβούρνη".

Αντίθετα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε όπως την περσινή διοργάνωση, που έφθασε στους "4". Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ (7-5, 6-4,7-6) από τον Μίλος Ράονιτς για τη φάση των "32". Ο 29χρονος Καναδός, νo 35 στην παγκόσμια κατάταξη με καταγωγή από το Μαυροβούνιο, δημιούργησε πολλά προβλήματα με το σερβίς του στον Τσιτσιπά. Ενδεικτικό είναι ότι ο Έλληνας δεν έκανε ούτε ένα "μπρέικ" στα τρία σετ, ενώ στο "τάι μπρεϊκ", που ολοκλήρωσε το ματς ηττήθηκε εύκολα με 7-2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL