Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τάσος Μπουντούρης

H μηχανή του συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του Νίκου Γέμελου...

Ο "θρύλος" της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, ύστερα από σοβαρό τροχαίο που είχε στην παραλιακή το βράδυ της Δευτέρας. Ο Μπουντούρης, που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ύψος του Καλαμακίου και έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε -κατά διαβολική σύμπτωση- ο ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος, ο άνθρωπος που έφτασε τον Σπύρο Γιαννιώτη στο αργυρό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016. Τόσο ο Μπουντούρης, όσο και ο Γέμελος ήταν και οι δύο στο παρελθόν αθλητές του Ολυμπιακού!

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 1955 στον Πειραιά. Είναι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε επτά Ολυμπιακούς Αγώνες (1976, 3ος το 1980, 6ος το 1984, 1988, 1992, 4ος το 1996, 2004). Κορυφαία διάκρισή του, η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές κλάσεις σκαφών («Finn», «Soling» και «Star»).

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις