Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ξέφυγαν από την ΑΕΚ και έδιωξαν κάθε αμφιβολία για το ότι θα παλέψουν οι δυο τους για τον τίτλο στα πλέι οφ.

Στη Λαμία ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ήταν πάλι εξαιρετικός, παρότι έπαιζε με ελλείψεις που θα μπορούσαν να του αλλοιώσουν την αγωνιστική ταυτότητα. Τελευταίο του χαρακτηριστικό η συνεχής κίνηση, απαραίτητο στοιχείο για να ανοίξει μια κλειστή άμυνα όπως αυτή της Λαμίας. Η εμφάνιση στη Φθιώτιδα έδειξε στους "ερυθρόλευκους" την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν στο εξής στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα την ΑΕΚ, αλλά δεινοπάθησε μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι ο Ισραηλινός διαιτητής. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα κόντρα στην ΑΕΚ δεν βρήκε ρυθμό και δεν κατάφερε να πιέσει ιδιαίτερα την αντίπαλό του, που αδικείται από το τελικό σκορ. Στην "Ένωση" ο Καρέρα βρήκε την άμυνα που ήθελε, αλλά επιθετικά η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα του ουραγό Πανιώνιο και στα μέσα της εβδομάδας, σε ένα εκρηκτικό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στον ψυχωμένο ΠΑΣ Γιάννενα!

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος και ο βοηθός του Καλύβας με τις αποφάσεις τους έκαναν άνω - κάτω το παιχνίδι δείχνοντας ότι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν επιλεγεί από τον Φερέιρα και τους συνεργάτες του πολλοί ανίκανοι διαιτητές και βοηθοί.

Στο Κύπελλο δεν υπάρχει VAR! Αναλογιστείτε λοιπόν τι θα γινόταν στα γήπεδα αν δεν υπήρχε και στο πρωτάθλημα.

Σήμερα, στο κυρίως πιάτο της 19ης Αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, διεξάγονται οι αγώνες Ξάνθης - Παναθηναϊκού (3 μ.μ., ΕΡΤ), ΑΕΚ - Λάρισας (5.15 μ.μ., Nova), Ατρόμητου - Βόλου (5.15 μ.μ, ΕΡΤ), ΠΑΟΚ - Αστέρα Τρίπολης (6 μ.μ.) και Ολυμπιακού - Άρη (7.30 μ.μ., Nova).

Σίγουρα η συνάντηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" ξεχωρίζει. Αναμετρώνται δύο ομάδες με ποιότητα στις τάξεις τους και ευκολία στο σκοράρισμα. Ο Άρης έχει δείξει με τις εμφανίσεις του ότι θα είναι στα πλέι οφ...

Το μεσημέρι στα Πηγάδια η Ξάνθη έχει τις ικανότητες να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό, που ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εμφανιστεί! Ο Γιώργος Δώνης, με αλλαγή πλάνων και τακτική, παλεύει να σταθεροποιήσει την απόδοση της ομάδας του, αλλά με το υπάρχον έμψυχο υλικό δυσκολεύεται να τα καταφέρει. Η Λάρισα δύσκολα θα αποφύγει την ήττα στο ΟΑΚΑ. Όμως μια θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα την... περιμένει. Ο Ατρόμητος έχει πλέον κανονικό προπονητή στον πάγκο του. Μπορεί να νικήσει τη χωρίς αρχή και τέλος ομάδα του Βόλου στο Περιστέρι και να στοχεύει με πολλές ελπίδες μια θέση στην πρώτη εξάδα. Ο ΠΑΟΚ εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL