Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C17.4°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C13.8°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
11.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 76%
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΕΚ / Ξανά στον "δικέφαλο" ο Νίκος Ζήσης!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΕΚ / Ξανά στον "δικέφαλο" ο Νίκος Ζήσης!

Η εικόνα με την οποία η Μπανταλόνα συνόδευσε την ανακοίνωση της αποδέσμευσης του Νίκου Ζήση...

Επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά από 15 χρόνια ο Νίκος Ζήσης! Η Μπανταλόνα ανακοίνωσε την αποδέσμευση του άλλοτε διεθνή άσου και έτσι θα ολοκληρωθεί μία από τις σπουδαιότερες μετεγγραφές της εποχής του Μάκη Αγγελόπουλου...

Οι άνθρωποι του "δικέφαλου" ήθελαν να ενισχύσουν την ομάδα τους μετά τη φυγή του Σαντ Ρος και τον σοβαρό τραυματισμό του Γκίκα (θα απουσιάσει δύο μήνες) και η απόκτηση του Ζήση είναι η ιδανική περίπτωση, καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Ο Ζήσης κατάφερε να μείνει "ελεύθερος" και γυρίζει στην Ελλάδα για να παίξει ξανά με τα χρώματα της ΑΕΚ, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής άμεσα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Αναμένεται να έρθει σήμερα στην Αθήνα και θα κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπούργος για την 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μπάσκετμπολ Τσάμπιονς Λιγκ.

Η συμφωνία είναι και για την επόμενη σεζόν με εγγυημένο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και αναμένεται ο 37χρονος άσος να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, εκεί που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2000 και έπαιξε μέχρι το 2005. Η παρουσία του τότε στην ΑΕΚ τον βοήθησε να πάρει μετεγγραφή στην Μπενετόν Τρεβίζο και έκτοτε να αγωνιστεί σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα, Ούνικς Καζάν, Μπιλμπάο, Φενέρμπαχτσε, Μπάμπεργκ και Μπανταλόνα. Η μετεγγραφή πάντως μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς ο Μ. Αγγελόπουλος για να τον πείσει του προσέφερε συμβόλαιο με πλουσιοπάροχες απολαβές, αλλά και την υπόσχεση ότι θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο της ΚΑΕ μετά το τέλος της καριέρας του.

* Χθες ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος θα έχει ρόλο 7ου ξένου και θα αγωνίζεται μόνο στο Μπάσκετμπολ Τσάμπιονς Λιγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL