Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
8.6°C15.2°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C13.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.6°C
0 BF 100%
ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ - ΠΑΝΕΛΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / Απόλυτα κυριάρχος ο Πανελλήνιος Γ.Σ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ - ΠΑΝΕΛΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / Απόλυτα κυριάρχος ο Πανελλήνιος Γ.Σ.

Αλέξανδρος Πανταζίδης

Με απόλυτη κυριαρχία του Πανελλήνιου Γ.Σ. ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Mοντέρνου Πεντάθλου. Ο "Σύλλογος των Ολυμπιονικών" κατέκτησε και τα 18 μετάλλια στις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών, Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών και Εφήβων - Νεανίδων!

Οι αγώνες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, με τους νικητές και τις νικήτριες να σημειώνουν, συνολικά, τις καλύτερες επιδόσεις τουλάχιστον της τελευταίας δεκαετίας, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Πρωταθλητής ανδρών αναδείχθηκε για έβδομη διαδοχική διοργάνωση ο Αλέξανδρος Πανταζίδης, με δεύτερο τον Γεράσιμο Δημητρόπουλο (πρώτο στους Νέους Άνδρες) και τρίτο τον Δημήτρη Δραζίνο (πρώτο στους Έφηβους).

Στις κατηγορίες Γυναικών και Νέων Γυναικών, στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Αθηνά Σάρρα, με δεύτερη τη Μαρία Οπάντσα και τρίτη την Κωνσταντίνα Τσολάκη, η οποία αναδείχθηκε για τρίτη διαδοχική χρονιά πρωταθλήτρια Νεανίδων.

Ο Πανελλήνιος Γ.Σ. επικράτησε και στις μικτές σκυταλοδρομίες, που έγιναν παράλληλα, στις κατηγορίες Κορασίδων - Παίδων (Μαρία Κανελλοπούλου - Χάρης Μάινα) και Νεανίδων - Εφήβων (Κωνσταντίνα Τσολάκη - Χρήστος Χασιάκος).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL