Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Ρικ Πιτίνο: / Ρικ Πιτίνο: Ελπίζω να μείνω για δύο χρόνια...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρικ Πιτίνο: / Ρικ Πιτίνο: Ελπίζω να μείνω για δύο χρόνια...

Όταν ο Ρικ Πιτίνο ανέλαβε την Εθνική ομάδα για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά είχε δηλώσει πως θα είναι “Έλληνας για οκτώ μήνες". Χθες κατά την αφίξή του στο "Ελ. Βενιζέλος", ανέβασε το διάστημα παραμονής του στην Ελλάδα στα δύο χρόνια κι αυτό λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε με το συμβόλαιο δύο χρόνων που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά πήγε στην προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός τεχνικός έκανε γνωστό ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, το οποίο θεωρεί πολύ καλό, και ότι η ομάδα παίζει πολύ καλά στην επίθεση, αλλά θέλει βελτιώσεις στην άμυνα. Ο Πιτίνο δήλωσε ενθουσιασμένος από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την υποστήριξη που δείχνουν ("Στο Μόναχο φάνηκε λες και είχαμε 10.000 φιλάθλους"), προσθέτοντας: "Είναι η ώρα να φέρουμε σπίτι κάτι σημαντικό!".

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας είπε: "Ο Δημήτρης μού δίνει κάτι πιο σημαντικό από τα λεφτά. Μου δίνει σεβασμό και έλεγχο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, στην ηλικία μου. Είμαι ευγνώμων που με εμπιστεύτηκε ξανά και που μου δίνει τόση αυτοπεποίθηση. Αν ήμουν 35, τα λεφτά θα ήταν σημαντικά. Τώρα, στα 67 μου, ο σεβασμός είναι η πιο σημαντική αξία στη ζωή μου".

Για την Εθνική ομάδα είπε: "Είναι κάτι όμορφο και για την Εθνική αυτό που συμβαίνει. Θα δω τη Μακάμπι, τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ, τους παίκτες μας. Θα δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL