Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Θέλει να αντιδράσει ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Θέλει να αντιδράσει ο Ολυμπιακός

Ακόμα μία δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση θέλει να επιστρέψει σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο στο Λονδίνο (10 μ.μ., Cosmote TV). Η περσινή φιναλίστ του Τσάμπίονς Λιγκ έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά και από τη νίκη της με 2-3 επί της Γουέστ Χαμ το Σάββατο, που την έφερε από τη 14η στη 10η θέση της βαθμολγίας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αντίθετα, στον Ολυμπιακό είναι αιφνιδιασμένοι από την απρόσμενη ισοπαλία με τον Πανιώνιο και το μήνυμα "όλοι κρίνονται" δεν ξέρουμε πώς θα λειτουργήσει στη σημερινή αναμέτρηση. Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε χθες: "Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αντιδράσεις. Να είστε σίγουροι ότι θα δείτε την αντίδραση που περιμένετε. Βρισκόμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Έχουμε δουλέψει αρκετά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας. Ίσως ένα αρνητικό αποτέλεσμα να μας πληγώνει, αλλά η ομάδα θα αντιδράσει. Tο έχει δείξει στο παρελθόν πως μετά από ένα κακό αποτέλεσμα μπορούμε να αντιδράσουμε".

Από την πλευρά του, ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε: "Σέβομαι τον Ολυμπιακό ως ομάδα και όχι για κάποιο συγκεκριμένο παίκτη. Επικεντρώνομαι σε όλη την ομάδα του. Στην Αθήνα δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, δεν περιμένω ένα εύκολο παιχνίδι. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλά. Το κάναμε για 45 λεπτά απέναντι στη Γουέστ Χαμ και ελπίζω ότι αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε αυτό το χρονικό διάστημα".

* Η βαθμολογία του ομίλου: Μπάγερν Μονάχου 12, Τότεναμ 7, Ερυθρός Αστέρας 3, Ολυμπιακός 1.

* Οι άλλοι σημερινοί αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ: 7.55 μ.μ. Γαλατασαράι - Κλαμπ Μπριζ, Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπάγερ Λεβερκούζεν, 10 μ.μ. Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν, Αταλάντα - Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντονιέτσκ, Γιουβέντους - Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL