Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
MΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / Επιστρέφει ο Ρικ Πιτίνο!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

MΠΑΣΚΕΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / Επιστρέφει ο Ρικ Πιτίνο!

Μόνιμος κάτοικος της Ελλάδας θα γίνει ο Ρικ Πιτίνο, αφού μετά την Εθνική ομάδα για το προoλυμπιακό τουρνουά αναλαμβάνει και πάλι τον Παναθηναϊκό! Την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρόλαβε ο ίδιος ο καταξιωμένος Αμερικανός τεχνικός με ανάρτησή του στο Τwitter: "Ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Απίθανα παιδιά για να προπονήσω και θα μπορώ να παρακολουθώ τους ταλαντούχους παίκτες για την Εθνική ομάδα".

Ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο, πράγμα που σημαίνει ότι θα κοουτσάρει και πάλι τον Παναθηναϊκό στον αγώνα της άλλης Παρασκευής με την Μπασκόνια στο "Νίκος Γκάλης" και πριν το ντέρμπι ης 6ης Δεκεμβρίου που ακολουθεί στο ίδιο γήπεδο με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Βόβορας, που έκανε πολύ καλή διαχείριση ως "υπηρεσιακός" προπονητής στο Κάουνας και συνέβαλε αποφασιστικά στη σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις, θα είναι στον "πράσινο" πάγκο στον αυριανό αγώνα της Ευρωλίγκα με τη Μπάγερν στο Μόναχο και ενδεχομένως και τη Δευτέρα στον αγώνα της Μπάσκετ Λιγκ με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια θα συνεχίσει ως βοηθός του Πιτίνο, όπως είχε γίνει και πέρσι μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Να σημειωθεί ότι ο Πιτίνο δεν έχει υπογράψει κανέναν όρο με την ΕΟΚ που να του απαγορεύει να εργαστεί επαγγελματικά σε κάποια ομάδα μεσούσης της σεζόν, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ιθύνοντες της ομοσπονδίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL