Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C21.3°C
4 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C17.7°C
4 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
17.1°C18.8°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C21.4°C
1 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C19.6°C
0 BF 48%
Σωκράτης Κόκκαλης σε Βαγγέλη Μαρινάκη: / Σωκράτης Κόκκαλης σε Βαγγέλη Μαρινάκη: "Μην συνεχίζεις να μικραίνεις τον Ολυμπιακό!"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σωκράτης Κόκκαλης σε Βαγγέλη Μαρινάκη: / Σωκράτης Κόκκαλης σε Βαγγέλη Μαρινάκη: "Μην συνεχίζεις να μικραίνεις τον Ολυμπιακό!"

Αγεφύρωτο πλέον το χάσμα Σωκράτη Κόκκαλη με Βαγγέλη Μαρινάκη...

Ο Σωκράτης Κόκκαλης σε επιστολή του, με αφορμή ανακοίνωση της "Θρύλος Α.Ε.", αναφέρει:

"Κύριε Μαρινάκη, φθάνει πια!

Οι συνεχείς απαράδεκτοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σου εις βάρος μου, οι άθλιες επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς μου και οι βρόμικες μεθοδεύσεις κατά των επιχειρήσεων που συμμετέχω, με αποκορύφωμα τον χθεσινό οχετό από τα μέσα που έχεις εξαγοράσει, δεν θα μείνουν πλέον αναπάντητα.

Παρέλαβα έναν Ολυμπιακό ερείπιο και σου παρέδωσα έναν μεγάλο Ολυμπιακό με πρωταθλήματα, Κύπελλα, σύγχρονο γήπεδο, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες, σχολές και γραφεία. Για να γίνουν όλα αυτά, που ήταν μια προσπάθεια ιδιαίτερα δύσκολη, εκτός από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, διέθεσα πολύ χρόνο, έλαβα κρίσιμες πρωτοβουλίες και δύσκολες αποφάσεις γιατί πάνω από όλα είχα το συμφέρον του Ολυμπιακού.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν προσωπικά πρόεδρος και ο μέτοχος του Ολυμπιακού χωρίς να κρύβομαι πίσω από off shore εταιρείες και παρένθετα πρόσωπα. Βλέπω ότι εσύ χρησιμοποιείς τον Ολυμπιακό και τα ΜΜΕ που ελέγχεις ως ασπίδα προσωπικής σου προστασίας, εργαλεία προώθησης προσωπικών σου συμφερόντων και πολιτικών φιλοδοξιών.

Ο Ολυμπιακός ανήκει στον λαό του, είναι πιο μεγάλος από μένα και σίγουρα από σένα.

Μην συνεχίζεις να τον μικραίνεις".

Η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ανάλογα επιθετική, με αντι-ΣΥΡΙΖΑ φρασεολογία, αν και δεν έχει "πολιτικές φιλοδοξίες"! Στη μακροσκελή απάντησή του, απευθυνόμενος στον Σωκράτη Κόκκαλη, μεταξύ άλλων υποστηρίζει:

* "Δεν λες τίποτα στον κόσμο του Ολυμπιακού για τη δραστηριότητα, με τις ευλογίες σου, του στενού σου συνεργάτη Θωμά Μητρόπουλου ενάντια στην ομάδα μας. Για τις δουλειές των εταιρειών σου με τον Μελισσανίδη (ΟΠΑΠ, γήπεδο ΑΕΚ) καθώς και τις σχέσεις της οικογένειάς σου με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που πολέμησε λυσσαλέα τον Ολυμπιακό".

* "Δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινάει και σταματάει στον Δήμο Πειραιά, όπου μεγάλωσα, είναι σχέση προσφοράς και τα έργα μιλούν από μόνα τους. Πολιτικές φιλοδοξίες έχεις εσύ και τα μέλη της οικογένειάς σου. Παρέδωσες την ιστορία σου στον Ολυμπιακό προς καπηλεία από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και όχι μόνο.

Ουδέποτε χρησιμοποίησα τον Ολυμπιακό για να προωθήσω τα προσωπικά μου συμφέροντα. Οι επιχειρήσεις μου αναπτύσσονται και προοδεύουν στο εξωτερικό και δεν έχουν καμία σχέση με το Ελληνικό Δημόσιο. Ο Ολυμπιακός ήταν για εσένα το όχημα για την προώθηση των κρατικοδίαιτων επιχειρήσεών σου. Αυτές γιγαντώθηκαν κατά την περίοδο που ήσουν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL