Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μπάγερν - Ολυμπιακός σήμερα στο Μόναχο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μπάγερν - Ολυμπιακός σήμερα στο Μόναχο

Φάση από το 2-3 του "Γ. Καραϊσκάκης" με πρωταγωνιστή τον Γκιλιέρμε...

Ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα (7.55 μ.μ., Cosmote TV) το τελευταίο του χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας την "πληγωμένη" από τις αποτυχίες στη Γερμανία Μπάγερν, αλλά ακόμα και μια ισοπαλία θα του ήταν υπερπολύτιμη στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης του ομίλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που δήλωσε χθες ότι "θέλουμε να γράψουμε Ιστορία", αναμένεται να στηριχθεί και πάλι στη συνηθισμένη ευρωπαϊκή ενδεκάδα του, με μοναδικές αλλαγές τον Καμαρά στη θέση του Βαλμπουενά και τον Ελ Αραμπί αντί του Γκερέρο. Οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν πιθανά κενά στη γερμανική άμυνα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά η αποστολή τους δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

"Οι πιθανότητες υπάρχουν και πρέπει να τις διεκδικήσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε με ψυχή, να είμαστε οργανωμένοι, να έχουμε υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας ευκαιρίες" είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο "υπηρεσιακός" προπονητής της Μπάγερν Χάνσι Φίλντ δήλωσε: "Τα γκολ που έχουμε δεχτεί στα τελευταία παιχνίδια δεν αρμόζουν στην Μπάγερν. Θέλω η ομάδα να αμύνεται σωστά και να δείχνει τις αρετές της με την μπάλα στα πόδια. Έχουμε ένα εξαιρετικό υλικό, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ για τον αγώνα της Τετάρτης", ενώ για τον Ολυμπιακό επισήμανε: "Έδειξαν και στο πρώτο ματς πως είναι καλοί αμυντικά. Είναι μια συμπαγής ομάδα, με καλό παιχνίδι από τα άκρα. Είναι καλοί στις αντεπιθέσεις. Έχουν δύο - τρεις πολύ καλούς σε ατομικό επίπεδο παίκτες. Το νούμερο 8 (σ.σ.: Γκιλιέρμε) έχει ξεχωρίσει στα περισσότερα παιχνίδια".

* Η βαθμολογία του ομίλου (σε 3 αγώνες): Μπάγερν Μονάχου 9, Τότεναμ 4, Ερυθρός Αστέρας 3, Ολυμπιακός 1.

* Τα άλλα σημερινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ: 7.55 μ.μ. Λοκομοτίβ Μόσχας - Γιουβέντους, 10 μ.μ. Παρί - Κλαμπ Μπριζ, Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατασαράι, Ερυθρός Αστέρας - Τότεναμ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σαχτάρ Ντονιέτσκ, Αταλάντα - Μάντσεστερ Σίτι, Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL