Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στη Βοσνία, βρέθηκαν κάτι παραπάνω από χίλιοι θεατές για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος ήταν οι μηδαμινές ελπίδες για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα γίνει σε δώδεκα χώρες!

Όμως στον αγωνιστικό χώρο είδαμε μια νέα ομάδα, με πλουραλισμό στο παιχνίδι της. Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής φαίνεται πως έχει αποφασίσει να στηριχθεί σε ποδοσφαιριστές αποφασισμένους να κάνουν μια νέα αρχή. Νομίζουμε πως στον συγκεκριμένο αγώνα κέρδισαν την προσοχή μας και την προσδοκία μας ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα, καλή ομάδα.

Θριαμβολογίες δεν χρειάζονται και περιμένουμε να δούμε περισσότερα στα δύο επόμενα παιχνίδια μας, τον Νοέμβριο, με Αρμενία και Φινλανδία. Ωστόσο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ο Φαν Σιπ κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας. Μακάρι και ο κόσμος να αναγνωρίσει το ελπιδοφόρο ξεκίνημα επιστρέφοντας στις κερκίδες.

Στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος, πλην φυσικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των προϋποθέσεων που έχει θέσει. Ο ίδιος "τρέχει" το γηπεδικό, ακόμη όμως δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα καταλήξει η ομάδα εργασίας στο τελικό πόρισμα. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει το... φιλέτο της Λεωφόρου και περιμένει την ανταπόδοση...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα το βράδυ στο Περιστέρι, οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο (7.30 μ.μ., ΕΡΤ). Ένα κομβικό παιχνίδι για την ομάδα του Γιώργου Δώνη στην προσπάθειά της να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Λάρισα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και στον σύλλογο προέχει η ηρεμία πριν από αυτές τις συναντήσεις.

Ο Ατρόμητος προέρχεται από νίκη μέσα στον Βόλο, όμως δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του...

Ο ΠΑΟΚ, από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζεται καλύτερος και συνεχίζει αήττητος την εκπληκτική πορεία του! Ο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του έχουν τη γνώμη ότι αν συνεχίσουν να κερδίζουν, δεν θα έχουν... μεγάλη σημασία τα πλέι οφ, αφού η απόστασή τους από τον δεύτερο της βαθμολογίας θα είναι μεγάλη! Το απόγευμα, στην Τούμπα, ο "δικέφαλος" υποδέχεται τη Λαμία (6 μ.μ.) έχοντας τον πρώτο λόγο...

Στην ΑΕΚ, ο Ίβιτς καλείται στη μετεγγραφική περίοδο του χειμώνα να βρει ποδοσφαιριστές καλύτερους από τους υπάρχοντες. Η "Ένωση" πράγματι έχει αδυναμίες και ο νέος τεχνικός διευθυντής είναι δεδομένο ότι αναζητεί έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, αλλά και μέσους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα. Το βράδυ, στη Ριζούπολη, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο (7.30 μ.μ., Nova) σ' ένα παιχνίδι που δεν είναι εύκολο...

Στον Πανιώνιο ο Παπαβασιλείου ψάχνει τον τρόπο για να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του. Σε δύσκολη φάση οι "Νεοσμυρνιώτες", χρειάζονται την τύχη με το μέρος τους για να επικρατήσουν του Αστέρα Τρίπολης (5.15 μ.μ., Nova) στην έδρα τους.

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη υποδέχεται το απόγευμα τον Άρη (5.15 μ.μ., ΕΡΤ), σ' ένα αμφίρροπο παιχνίδι που ίσως να έχει και πολλά γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL