Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
EYΡΩΛΙΓΚΑ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Για τη δεύτερη νίκη του ο Παναθηναϊκός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

EYΡΩΛΙΓΚΑ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Για τη δεύτερη νίκη του ο Παναθηναϊκός

Ο Ντεσόν Τόμας διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού...

Ο Παναθηναϊκός "πλήρωσε" πέρσι τις ήττες του στα εκτός έδρας ματς του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα και δεν θέλει να γίνει αυτό και φέτος, ειδικά με ομάδες χωρίς σημαντική προϊστορία στη διοργάνωση, όπως η Βιλερμπάν, που την αντιμετωπίζει το βράδυ (9.45 μ.μ., NOVA) στη Λυών. Η γαλλική ομάδα στην πρεμιέρα νίκησε 82-63 τον Ολυμπιακό, αλλά σήμερα θα διαπιστώσουμε αν είναι πράγματι τόσο ισχυρή φέτος ή αν η νίκη της στην πρεμιέρα οφείλεται περισσότεροι σε αδυναμία της ομάδας του Πειραιά.

"Η Βιλερμπάν, και πριν παίξει με τον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον αφού έπαιξε και έδειξε αυτή την εικόνα, είναι μια ομάδα πολύ δυνατή. Για μας θεωρώ ότι σημαντικό στοιχείο θα είναι το αμυντικό ριμπάουντ. Στην επίθεση θέλουμε είναι να λειτουργήσουμε με το ένστικτο για μικρότερο χρονικό διάστημα και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της Βιλερμπάν" δήλωσε χθες, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Γαλλία, ο κόουτς των "πράσινων" Αργύρης Πεδουλάκης και συμπλήρωσε: "Κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκα, ειδικά φέτος, με τα χρήματα που έχουν δοθεί και τους παίκτες που έχουν έρθει, είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι".

"Πέρυσι τελειώσαμε καλά τη σεζόν στα εκτός έδρας παιχνίδια και ελπίζω ότι φέτος θα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Είναι ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά από την αρχή. Γιατί και πέρσι είχαμε φαινομενικά εύκολο πρόγραμμα, αλλά κάναμε ήττες και μετά τρέχαμε και κυνηγούσαμε τους αντιπάλους μας. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανένα παιχνίδι" συμπλήρωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Τα άλλα σημερινά ματς: 8 μ.μ. Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου, Ζενίτ - Μπαρτσελόνα, 10 μ.μ. Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL