Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μεγάλα ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Τούμπα αύριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μεγάλα ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Τούμπα αύριο

Το περσινό ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού είχε διακοπεί στο 70ο λεπτό...

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ "παίρνει φωτιά" αρκετά νωρίς, καθώς αύριο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, διεξάγονται τα δύο παραδοσιακά ντέρμπι, μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και ΠΑΟΚ - Άρη στην Τούμπα.

Ίσως είναι η πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια που η αγωνιστική διαφορά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δείχνει τόσο χαώδης. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δείξει στην ευρωπαϊκή τους πορεία ότι έχουν πολύ στιβαρή άμυνα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολύ γρήγορους επιθετικούς, ενώ ακριβώς τα αντίθετα χαρακτηριστικά έχει παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στις τρεις πρώτες αγωνιστικές: "παιδικά" λάθη στην άμυνα, "ανύπαρκτο" κέντρο και αργή επίθεση...

Επιπλέον, η ψυχολογία των παικτών του Μαρτίνς βρίσκεται στα ύψη μετά και την πολύ καλή εμφάνιση με την Τότεναμ, ενώ οι αντίστοιχοι του Δώνη ακόμη ψάχνουν τις αιτίες των συντριβών (1-3 από τον ΟΦΗ και 4-0 από τον Άρη). Βέβαια, στο παρελθόν τα προγνωστικά ανατράπηκαν σε πολλά ντέρμπι "αιωνίων", οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αύριο.

Ενδιαφέρον θα έχει και η εικόνα στην εξέδρα, αφού οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13 του Παναθηναϊκού έχουν κηρύξει αποχή και θα κάνουν συλλαλητήριο εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου λίγες ώρες νωρίτερα στη Λεωφόρο.

Διαφορετικά χαρακτηριστικά έχει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο "νταμπλούχος" ΠΑΟΚ συνεχίζει χωρίς απώλειες βαθμών, αν και δυσκολεύτηκε και στους τρεις πρώτους αγώνες. Ο Άρης έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες στο θριαμβευτικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού, αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσει και στη συνέχεια, αρχής γενομένης από αύριο.

Σήμερα διεξάγονται τρεις αγώνες, με την ΑΕΚ να αγωνίζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, που ακόμη δεν έχει πάρει βαθμό. Αμφίρροπες και οι αναμετρήσεις Βόλου - ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης - Ατρόμητου.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σήμερα 5.15 μ.μ. Βόλος - ΟΦΗ, 7.30 μ.μ. Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος, 8.30 μ.μ. Παναιτωλικός - ΑΕΚ

Αύριο Κυριακή 3 μ.μ. Λάρισα - Ξάνθη, 6.30 μ.μ. ΠΑΟΚ - Άρης, 7.30 μ.μ. Λαμία - Πανιώνιος, 8.30 μ.μ. Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): Ολυμπιακός 9, ΠΑΟΚ 9, Ξάνθη 9, ΟΦΗ 7, ΑΕΚ 6, Βόλος 6, Άρης 4, Ατρόμητος 2, Λαμία 2, Λάρισα 1, Παναθηναϊκός 1, Αστέρας Τρίπολης 0, Παναιτωλικός 0, Πανιώνιος* -3.

* Ο Πανιώνιος έχει τιμωρηθεί με -6 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL