Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κρίσιμη πρεμιέρα σήμερα στο Μπίντγκοζ

Ξεκινάει η προσπάθεια παραμονής για την Ελλάδα...

Ξεκινάει σήμερα (EPTsports HD) στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας η Σούπερ Λιγκ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομάδων στίβου με τη διεξαγωγή των προκριματικών στα δρομικά αγωνίσματα μέχρι τα 400 μέτρα και δύο τελικών, στη δισκοβολία γυναικών και τον ακοντισμό ανδρών. Εκτός από την Ελλάδα, στη διοργάνωση μετέχουν κι άλλες 11 χώρες: Τσεχία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ουκρανία.

Η σημερινή πρώτη ημέρα θα κρίνει εν πολλοίς και την τύχη της ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση, αφού για να πλασαριστεί στην πρώτη επτάδα της των 12 χωρών και να παραμείνει στην κατηγορία και το 2021 θα πρέπει να εξασφαλίσει όσες περισσότερες συμμετοχές στην οκτάδα των τελικών των δρομικών αγωνισμάτων, που θα διεξαχθούν τις επόμενες δύο ημέρες. Η αποστολή είναι πολύ δύσκολη, καθώς οι περισσότεροι από τους δρομείς μας θα πρέπει να βελτιώσουν τις φετινές επιδόσεις τους για να προκριθούν στους τελικούς.

* Το σημερινό πρόγραμμα και οι ελληνικές συμμετοχές:

7.30 μ.μ. δισκοβολία (Γ) τελικός Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου

7.33 μ.μ. 400μ. εμπ. (Α) Κωστας Νάκος

7.49 μ.μ. 400μ. εμπ. (Γ) Άννα Κιάφα

8.05 μ.μ. 100μ. (Α) Γιάννης Νυφαντόπουλος

8.28 μ.μ. 100μ. (Γ) Ραφαέλα Σπανουδάκη

8.40 μ.μ. 400μ. (Α) Μιχάλης Παππάς

8.52 μ.μ. 400μ. (Γ) Δέσποινα Μουρτά

9.02 μ.μ. ακοντισμός (Α) τελικός Δημήτρης Τσίτσος

9.13 μ.μ. 100μ. εμπ. (Γ) Ελισάβετ Πεσιρίδου

9.28 μ.μ. 110μ. εμπ. (Α) Κώστας Δουβαλίδης

9.40 μ.μ. 200μ. (Α) Παναγιώτης Τριβυζάς

9.59 μ.μ. 200μ. (Γ) Ραφαέλα Σπανουδάκη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα μπαζούκας του Μωυσέως

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες ο Κ. Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου. Οι κυβερνητικές πηγές μιλούσαν τότε για πρόγραμμα «μπαζούκας», το οποίο θα περιλάμβανε όλα τα εργαλεία για τη στήριξη των κλάδων, την τόνωση της ρευστότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις