Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
9.6°C12.6°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.5°C13.2°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.6°C12.6°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.9°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
4 BF 82%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ / Ο ΠΑΟΚ ισόπαλος 2-2 με τον Άγιαξ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ / Ο ΠΑΟΚ ισόπαλος 2-2 με τον Άγιαξ

Ο Λέο Μάτος πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισοπάλος 2-2 του Άγιαξ στην Τούμπα και διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο "δικέφαλος του Βορρά" αντέδρασε μετά το "γρήγορο" 0-1, θα μπορούσε να χάσει από τον καλύτερο, στη μεγαλύτερη διάρκεια, Άγιαξ, αλλά και τα δύο γκολ που δέχτηκε θα μπορούσε να τα αποφύγει...

Ο Άγιαξ μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 11'. Ο Ζιγιές εκετελέσε εξαιρετικά φάουλ από δεξιά και η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Γιαννούλη και αιφνιδιάσε τον Πασχαλάκη. Μετά το 20' ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και ισοφάρισε στο 32' με έξοχο συνδυασμό. Ο Μπίσεσβαρ έδωσε στα πλάγια στον Γιαννούλη κι αυτός ασίστ στον Άκπομ, που σουταρε χωρίς χρονοτριβή για το 1-1. Στο 39' ο Μάτος πέτυχε το 2-1 με δυνατή κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ από δεξιά.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο ο Άγιαξ μπήκε επιθετικά. Το 2-2 σημειώθηκε στο 57', μετά από λάθος απόκρουση του Βαρέλα στο σώμα του Χούντελααρ, που ήταν στο ύψος της μικρής περιοχής και σκοράρε χωρίς να... σουτάρει! Στο 80' ο Πασχαλάκης απέκρουσε σωτήρια κοντινή προβολή του Χούντελααρ και στο 89' φάουλ του Ραζβάν Μαρίν στο "Γ".

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Εσίτι, Καντουρί, Ζαμπά (79' Στοχ), Μπίσεσβαρ (73' Ντούγκλας Αουγκούστο), Πέλκας (65' Λημνιός), Άκπομ.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Βέλτμαν, Μαρτίνεθ, Σουρς, Ταλιαφίκο, Μαζράουι (82' Ράζβα Μάριν), Φαν Ντε Μπεκ, Μπλιντ, Ζιγιές (82' Νέρες), Ντόλμπεργκ (33' Χούντελααρ), Τάντιτς.

Σήμερα Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός

Στην Κωνσταντινούπολη (8.45 μ.μ., Nova) για την ίδια διοργάνωση ο Ολυμπιακός παίζει με την "ανερχόμενη δύναμη" της γειτονικής χώρας Μπασακσεχίρ με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα του δίνει προβάδισμα για τη ρεβάνς της άλλης εβδομάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός διαθέτει τους παίκτες για να εκπλήξει την Μπασακσεχίρ και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του θα είναι καλύτερη απ' ό,τι στα ματς με την Πλζεν, αλλά σημείωσε πως οι Τούρκοι ποιοτικά είναι καλύτεροι απ' ό,τι ήταν οι Τσέχοι. Όσον αφορά την ενδεκάδα, αναμένεται να μην αλλάξει σε σχέση με το 4-0 επί της Πλζεν (εξετάζεται μόνο η συμμετοχή του Καμαρά στο κέντρο).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL