Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: Στον πυρήνα της αριστεράς τα δικαιώματα με αιχμή το φεμινιστικό κίνημα

Με το «βρετανικό» του χιούμορ άνοιξε την τοποθέτηση του ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, λέγοντας πως είναι χαρά του να βλέπει τόσες γυναίκες στην εκδήλωση, μετά και τη συμβουλή του Κυριάκου Μητσοτάκη πως η θέση τους είναι στο σπίτι.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες γνωρίζουν το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, του έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη

"Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Γνωρίζουν ποιος εργάζεται για τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, και ποιος για τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών. Του έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη" σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στο Περιστέρι.

Αλ. Τσίπρας: Τώρα σχεδιάζουμε ένα μέλλον όπως εμείς το οραματιζόμαστε (Video)

"Βαθιά στο έδαφος της Ιστορίας αυτής της Πόλης βρίσκονται οι ρίζες της δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς και του τόπου μας. Η δολοφονία του Λαμπράκη δεν στιγμάτισε την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά αυτούς που την ανέχτηκαν, παρακρατικοί του χθες και χρυσαυγίτες του σήμερα, σε όλους αυτούς δίνουμε απάντηση σήμερα και στις εκλογές" ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη

Δ.Τζανακόπουλος: Ζητάμε από τον κ. Μητσοτάκη να μην παραιτηθεί μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών (Video)

«Αν η εντολή που λέει ο Κ.Μητσοτάκης για πολιτική αλλαγή δεν προκύψει μετά τις ευρωεκλογές θα δεσμευτεί ότι θα μείνει πρόεδρος της ΝΔ μέχρι τις εθνικές εκλογές;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Χρ.Σπίρτζης: Έχει θράσος η αντιπολίτευση να μιλά για το μετρό της Θεσσαλονίκης

«Υπόσχομαι, ότι κάθε φορά που θα έχουμε ένα σημαντικό βήμα στο έργο του μετρό (της Θεσσαλονίκης) -είτε αφορά τον εξοπλισμό όπως είναι οι συρμοί είτε αφορά τους σταθμούς- θα έρχομαι και ας γράφουν κάθε φορά ότι κάνουμε εγκαίνια» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, Tv100.

Οι άνι-ισες αποστάσεις δεν κρύβονται στο ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Ο Ευ. Βενιζέλος επιμένει σε "στρατηγική" και "συντριπτική ήττα" του ΣΥΡΙΖΑ - Ν. Παππάς: "Η κ. Γεννηματά να πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσει με τον κ. Μητσοτάκη" - Δ. Παπαδημούλης: "Όσο το ΚΙΝ.ΑΛΛ. έχει στελέχη που ξερογλύφονται να γίνουν υπουργοί του Μητσοτάκη δεν θα ξεκολλήσει από μονοψήφια νούμερα"

Ραδιόφωνο