Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Μπαλάφας: Υπέρμετρες δόσεις «νόμου και τάξης» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

"Η υπαγωγή του μεταναστευτικού στην Αστυνομία, είναι «πατέντα» Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη. Σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη, ακόμα και στην Ιταλία του φασιστοειδούς Σαλβίνι, η μεταναστευτική πολιτική υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών"

Ράνια Σβίγκου: Η κυβέρνηση θα προωθήσει μια σκληρή δεξιά ατζέντα

«Προφανώς και θα επιλέξουμε μία αντιπολίτευση η οποία θα είναι προγραμματική και θα συμφωνούμε σε ζητήματα, τα οποία είναι επωφελή για το κοινωνικό σύνολο, αλλά θα σταθούμε απέναντι σε όσα πρόκειται να φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα επαναφέρουν τα σκληρά μνημονιακά μέτρα»

Θ. Φωτίου: Τα 3 προπαγανδιστικά ψεύδη της ΝΔ για τις κοινωνικές παροχές (Video)

«Εμείς θα αντισταθούμε. Καλούμε όλους μέσα και έξω από τη Βουλή, τους πολίτες και τις οργανώσεις τους να αγρυπνούν. Να οργανώσουν τις αντιστάσεις τους και να μην δεχτούν να τους πάρουν τίποτε πίσω από όσα με θυσίες έχουν κατακτήσει»

Δ. Βίτσας: Η κυβέρνηση να αναιρέσει την υπαγωγή της μεταναστευτικής πολιτικής στο υπ. Προστασίας του Πολίτη

«Να αναιρέσει την υπαγωγή της μεταναστευτικής πολιτικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την εγκύκλιο ακύρωσης της απόδοσης ΑΜΚΑ»

Έ. Αχτσιόγλου: Καθαρά νεοφιλελεύθερο και εμπλουτισμένο με ακροδεξιά στοιχεία το στίγμα της κυβέρνησης

"Με βάση αυτά που εξήγγειλε για το 2020 ο κ. Μητσοτάκης, κυρίως τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων και του πρώτου φορολογικού συντελεστή, σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει έναν χώρο περίπου 1,8 δισ. ευρώ. Χώρο τον οποίο δεν έχει από τη στιγμή που δεν χαμηλώνει τα πλεονάσματα. Το ερώτημα είναι από πού θα κόψει"