Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.
EUROKINISSI

Παρασκηνιακή, κρυφή συνάντηση Μητσοτάκη - Ιερώνυμου μία μέρα πριν την ανακοίνωση συμφωνίας

Παρασκηνιακή μυστική συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του προέδρου της Ν.Δ., μία ημέρα πριν την ανακοίνωση της πρόθεσης συμφωνίας ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου.

Την απαγόρευση της μεθόδου του "fracking" για εξόρυξη υδρογονανθράκων ανήγγειλε ο Γ. Σταθάκης

Η μέθοδος του fracking (υδραυλική ρωγμάτωση) έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανά τον κόσμο, στις περιοχές που εφαρμόστηκε, για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και τον υδροφόρο ορίζοντα

Χρ. Μαντάς: Ο προϋπολογισμός διαψεύδει τις “Κασσάνδρες” και τις καταστροφολογίες

«Έχουμε έναν προϋπολογισμό για πρώτη φορά επεκτατικό -στα 910 εκατ. ευρώ είναι ο δημοσιονομικός χώρος, χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ»

Κ. Γαβρόγλου: «Πολύ άμεσα» να ολοκληρωθεί ο διάλογος για το πλαίσιο της συμφωνίας Πολιτείας - Εκκλησίας

"Η συμφωνία Τσίπρα - Ιερώνυμου έδειξε και «τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκουμε να γίνουν αυτές οι ρυθμίσεις, την μη σύγκρουση και τον διάλογο», αλλά προσέθεσε ότι «εάν εξαντληθεί ο διάλογος και δεν προκύψουν συμφωνίες, τότε είναι προφανές ότι κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη της επόμενης ημέρας"

Εκδήλωση της 6ης Δημοτικής Κοινότητας του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Νίκο Φίλη

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ 6ης Δημοτικής Κοινότητας πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ., με θέμα: "Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον". ...

Ν. Παρασκευόπουλος: Οξύμωρο να λέμε για διακριτούς ρόλους, όταν το κράτος μισθοδοτεί τους κληρικούς (Video)

Έμμεσα και μακρινά συνδέεται με την αναθεώρηση του Συντάγματος, το θέμα των σχέσεων Κράτους - Εκκλησίας εξήγησε μιλώντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Δ. Παπαδημούλης: Η πρόταση της κυβέρνησης για τις σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας είναι προοδευτική και ρεαλιστική

«Ο εξορθολογισμός των σχέσεων θα μπορούσε να αυξήσει τα κρατικά έσοδα, δίνοντας τη δυνατότητα στη κυβέρνηση να διανέμει πόρους σε κοινωνικές ανάγκες, σε πυλώνες που αφορούν στο κράτος δικαίου»

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή ο πρώτος μεταμνημονιακός προϋπολογισμός

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή ο πρώτος μεταμνημονιακός προϋπολογισμός, ο οποίος θα προβλέπει υπέρβαση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα το 2019, καθώς και τη μη περικοπή των συντάξεων.

Ν. Κεραμέως: Στη σωστή κατεύθυνση η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας....

"Η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και αν κάποια στιγμή τα κέρδη είναι τέτοια που να μπορούν να καλύψουν τη μισθοδοσία των ιερέων, το θέμα μπορεί να ξανα-ανοίξει" υποστήριξε η Ν. Κεραμέως σε συνέντευξη της προσπαθώντας να αιτιολογήσει την απόλυτα αντιφατική στάση της Ν.Δ. στο θέμα της συμφωνίας Εκκλησίας - Πολιτείας.


Ραδιόφωνο