Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Παππάς: Με την παρέμβαση της Πολιτείας, τα δίκτυα υψηλής ταχύτητας φτάνουν σε δυσπρόσιτες περιοχες

«Η Πολιτεία οφείλει, σε συντονισμό με τον ιδιωτικό τομέα, να άρει τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος με την κατασπατάληση των πόρων και τη μερικότητα των έργων. Πλέον, η “απόσταση“ και η “απομόνωση“ δεν μετριούνται με χιλιόμετρα, αλλά με Mbps»

«Πανέτοιμο το σχολείο μας να δεχθεί τα προσφυγόπουλα» δηλώνει η Διευθύντρια του 26ου Δημοτικού Λάρισας

«Πανέτοιμο το σχολείο να δεχθεί τα προσφυγόπουλα» δήλωσε η Διευθύντρια του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, Κατερίνα Σταγιάννη προσθέτοντας ότι δεν εκφράζουν το σύνολο των γονιών οι αντιδράσεις, είναι μεμονωμένες και αμαυρώνουν την εικόνα του σχολείου μας.

Γ. Τσιρώνης: Βελτιώνουμε τα πράγματα, στόχος μας να δοθούν οι αποζημιώσεις στο εξάμηνο (Video)

Στόχος μας είναι να αποζημιώσουμε το χιονιά σε λιγότερο από 6 μήνες δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης στην ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι «στον τομέα που έπασχε χοντρά καταφέρνουμε και βελτιώνουμε τα πράγματα»

Χρ. Μαντάς: Δίνουμε μία μάχη εν όψει του κλεισίματος της β΄ αξιολόγησης

«Η ΝΔ μένει διπλά εκτεθειμένη, διότι δεν ψήφισε ούτε το επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους κι επίσης ενώ έλεγε ότι τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, στη συνέχεια σήκωσε πάρα πολύ το θέμα της ανάσχεσης, αναστολής της εφαρμογής αυτών των μέτρων»

Στ. Κοντονής: Μας κάνουν μαθήματα αυτοί που παρέδωσαν τον Οτσαλάν με ελεεινή διαδικασία

Η εμπλοκή του υπουργείου Δικαιοσύνης και της κυβέρνησης έπεται, όπως προβλέπει ο νόμος και εξετάζονται όχι νομικά ζητήματα αλλά θέματα διεθνών σχέσεων της χώρας

Στα "ψηφιακά" χωριά της δυτικής Μακεδονίας σήμερα και αύριο ο Ν. Παππάς

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης θα μιλήσει την Τετάρτη σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην Κοζάνη με θέμα «Ανασυγκρότηση - έξοδος από την κρίση -προοπτικές»

"Ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές", η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους δημάρχους Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου

Ο κ. Βουρνούς χαρακτήρισε «ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές» την απευθείας συνάντηση με τον πρωθυπουργό, καθώς ο τελευταίος «μπόρεσε να αποκτήσει μία πρώτη εικόνα γι' αυτά τα ζητήματα»

Ν. Κοτζιάς: Ο πυρήνας της λύσης του Κυπριακού είναι μια κυρίαρχη Κύπρος

Μία Κύπρος κυρίαρχη είναι η λύση για το Κυπριακό, μία λύση που στον πυρήνα της θα έχει την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής και το τέλος των παρεμβατικών δικαιωμάτων, τόνισε ο υπουργός...

Η Εξεταστική απέρριψε τη θέση της ΝΔ - Το πόρισμα θα σταλεί στην Δικαιοσύνη από την Επιτροπή

Δεν θέλει η ΝΔ να σταλεί το πόρισμα της Εξεταστικής στη Δικαιοσύνη από την Επιτροπή! Με διαδικαστικά τερτίπια προσπάθησε η ΝΔ να καλύψει τον φόβο ότι η Δικαιοσύνη θα εξετάσει τα συμπεράσματα του...

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο