Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Αμανατίδης: Στόχος της ελληνικής διπλωματίας η αποτροπή της εθνοτικής και θρησκευτικής βίας στη Μ. Ανατολή

Ο υφυγπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ότι «η ελληνική διπλωματία έχει ως πρωταρχικό στόχο την αποκατάσταση των συνθηκών στις ζώνες σύγκρουσης, ώστε οι πρόσφυγες κάθε θρησκείας και εθνότητας να επιστρέψουν στις εστίες τους με ασφάλεια, αξιοπρεπώς και με προοπτικές ευημερίας»

Θ. Φωτίου: Σε ενιαία αρχή απόδοσης προνοιακών επιδομάτων μετασχηματίζεται ο ΟΓΑ

"Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις ωφέλειες που έχουν σήμερα οι δικαιούχοι των επιδομάτων ... «δεν είναι Δούρειος Ίππος ο ΟΓΑ ... δεν έχουμε τέτοιες σκοτεινές σκέψεις» ξεκαθάρισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Αρχίζει σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ (Video)

Αρχίζει σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017 – 2018, τις οποίες πρέπει να υποβάλλουν οι μητέρες ηλεκτρονικά ως τις 9 Ιουλίου όπως ενημέρωσε ο διευθύνων σύμβουλος ΕΕΤΑΑ Θ. Γκοτσόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ ενώ ανέφερε αναλυτικά τα εισοδηματικά κριτήρια που υπάρχουν.

Δ. Μάρδας: Υπήρχε πρόβλημα στο χώρο της υγείας και θα διερευνηθεί στην εξεταστική επιτροπή (Video)

Στο ζήτημα του χρέους, το σκάνδαλο Novartis και τα προβλήματα στο χώρο της υγείας που καλείται να διερευνήσει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας.

Συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Live)

Ο στόχος είναι να γίνει η Ελλάδα ένας διεθνής ενεργειακός και διαμετακομιστικός κόμβος, ως σταυροδρόμι τριών ηπείρων, αλλά και ένας κόμβος ειρήνης και σταθερότητας σε μία εύθραυστη περιοχή, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Υπουργείο ΨΗΠΤΕ: Ευρωπαϊκής παραγωγής ένα στα τρία Video On Demand με απόφαση της ΕΕ

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ευρωπαϊκά οπτικοακουστικά έργα απροστάτευτα, μετατρέποντας την Ευρώπη σε πεδίο άνισου ανταγωνισμού με τις διεθνείς παραγωγές» τόνισε ο Ν.Παππάς προσθέτοντας ότι «πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη. Η Ελλάδα είναι διατεθειμένη να συμφωνήσει με το ποσοστό, παρότι δική της θέση παραμένει το 40%»

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο